Blogin arkisto

Yrittäjän ilmaiset laskurityökalut netissä

Share |

Perjantai 7.10.2022 - Nordic Bank


Netissä olevat maksuttomat laskurityökalut tuovat yrittäjän arkeen helpotusta. Kaikkea ei tarvitse laskea itse päässä, eikä laskukaavoja tarvitse muistella. Kirjoita vain luvut laskuriin, niin laskuri ilmoittaa hetkessä oikean vastauksen.

Yrittäjän tärkeimmät laskurityökalut löytyvät lainavertailupalvelu Nordic Bankin nettisivuilta. Laskurityökaluilla laskeminen on erittäin helppoa ja nopeaa, joten yrittäjän aikaa säästyy muihin asioihin. Sivuilta löytyy laskurit esimerkiksi prosenttilaskujen, viivästyskoron ja IBAN-tilinumeron laskemiseen. Kaikkia laskureita saa käyttää veloituksetta niin monta kertaa kuin on tarve.

Viivästyskorkolaskuri laskee myöhästyneen laskun kulut

Lain mukaan velallinen on velvollinen maksamaan viivästyskorkoa, jos lasku maksetaan myöhässä. Viivästyskorko on kuluttajille 7 %. Laskutusjärjestelmä ei välttämättä laske viivästyskorkoa automaattisesti, joten avuksi tällaisessa tilanteessa kannattaa ottaa Nordic Bankin viivästyskorkolaskuri.

Nordic Bankin viivästyskorkolaskuriin pitää kirjoittaa vain tiedot maksettavasta summasta, laskun alkuperäinen eräpäivä sekä minä päivänä lasku maksettiin. Laskuri näyttää heti viivästyskoron määrän selkeästi ja tarkasti.

Viitenumerolaskurilla teet viitenumerot laskuille

Viitenumeron avulla maksu kohdistetaan oikeaan laskuun. Viitenumero toimii siis laskun tunnistekoodina. Numero on erittäin tärkeä, sillä jos sitä ei käytä, järjestelmä ei välttämättä tunnista laskua maksetuksi.

Viitenumerot kannattaa ottaa käyttöön heti yritystaipaleen alussa, jotta toiminta on alusta lähtien selkeää ja helppoa myös tulevaisuudessa ja maksuliikenteen seuranta pysyy aina ajan tasalla. Monilla aloittelevilla pienyrittäjillä ei ole laskutusohjelmaa. Tällöin laskun voi kirjoittaa esimerkiksi tekstinkäsittelyohjelmalla. Viitenumerolaskuri on erittäin hyödyllinen tällaisessa tilanteessa.

Nordic Bankin viitenumerolaskuri antaa viitenumeron seuraavalle kymmenelle laskulle. Kirjoita laskuriin vain laskunumero, niin saat viitenumerot, joihin on tunnistenumero laskettu valmiiksi oikein. Mitään muita tietoja ei tarvita. Viitenumero on yleensä 4–20 merkin pituinen. Mitä pitempi numerosarja on, sitä helpommin sitä näpytellessä tapahtuu virheitä.

Alv-laskurilla lasket tuotteista maksettavan arvonlisäveron

Palveluista ja tavaroista pitää maksaa arvonlisävero. Veron määrä on yleensä 24 %. Vero pitää maksaa, jos yrityksen liikevaihto on yli 15  000 euroa vuodessa, eli aivan pienten yritysten ei tarvitse kyseistä veroa maksaa.

Helppokäyttöisellä Alv-laskurilla lasket hetkessä veron määrän. Laskurista pitää ensin valita oikea verokanta. Sen jälkeen laskuriin kirjoitetaan joko tuotteen verollinen hinta tai veroton hinta. Klikkaa sitten Laske-painikkeesta, niin näet tuotteen verollisen ja verottoman hinnan sekä veron määrän euroissa.

IBAN-laskuri muuntaa vanhan mallisen tilinumeron IBAN-muotoon

IBAN-tilinumero on pitkä numerosarja, jonka alussa on kaksi maatunnuksen mukaan tulevaa kirjainta. Suomalaisissa tilinumeroissa on FI-tunnus. IBAN on ollut käytössä kansainvälisesti jo 15 vuotta. Sitä käytetään etenkin EU- ja ETA-alueen rajan ylittävissä maksuissa, mutta moni maa käyttää sitä myös maan sisäisesti.

Vaikka IBAN-tilinumerot ovat olleet käytössä jo pitkään, ei tilinumeron IBAN-muoto silti välttämättä ole aina tiedossa. Joissakin verkkopankeissa pystyy vielä maksamaan vanhaa tilinumeroa käyttämällä. Tällöin järjestelmä muuttaa sen automaattisesti IBAN-muotoon. Kaikissa verkkopankeissa ei kuitenkaan ole tällaista mahdollisuutta.

Nordic Bankin IBAN-laskuri laskee uuden tilinumeron. Kirjoita laskuriin vanhan mallinen tilinumero, niin laskuri ilmoittaa sinulle uuden IBAN-numeron. IBAN-numeroa kannattaa käyttää, koska pankki ei välttämättä hyväksy maksua, jos oikeaa numeroa ei ole käytetty.

Yrityslainalaskuri laskee lainan kuukausierän

Useimmille yrityksille tulee jossain vaiheessa tilanne, jossa tarvitaan lisää rahoitusta yrityksen ulkopuolelta. Rahoitusta voidaan tarvita esimerkiksi henkilökunnan palkkaamista tai investointien toteutusta varten. Nordic Bankin kautta yrityslainaa voi hakea enintään jopa 250  000 euroa ilman vakuuksia.

Nordic Bankin yrityslainalaskurin avulla voit helposti laskea, mikä olisi sopiva laina-aika tarvitsemallesi lainasummalle. Kirjoita laskuriin lainan määrä ja laina-aika, niin näet arvion kuukausierästä sekä muita lainan tietoja. Laina-aikaa vaihtelemalla näet heti, miten takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausierään. Laskuri on erinomainen apu, kun yritys suunnittelee lainarahoituksen hakemista.

Vakuudeton yrityslaina sopii monenlaisiin tilanteisiin. Rahat saa nopeasti käyttöön, yleensä jo yhden työpäivän kuluessa, joten tällainen laina sopii myös kiireellisiin tilanteisiin. Lainaa haetaan netin välityksellä, joten yrittäjän ei tarvitse käyttää aikaa lainaneuvotteluihin pankin kanssa. Koko lainanhakuprosessi hoituu kätevästi netissä. Nordic Bank välittää yrityslainahakemuksen yli 10 pankille ja rahoitusyhtiölle, joten yrityslainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti yhdellä hakemuksella.

Korkoa korolle -laskuri näyttää, miten ilmiö vaikuttaa säästöihin

Korkoa korolle -ilmiöllä tarkoitetaan sitä, että kun kertyvät tuotot sijoitetaan uudestaan, myös korot alkavat kerryttää tuottoa. Kertyviä tuottoja ei siis välttämättä kannata ottaa käyttöön. Kun ne sijoittaa eteenpäin, myös korko alkaa kasvaa korkoa. Ilmiön ymmärtäminen auttaa tekemään järkevämpiä taloudellisia päätöksiä.

Nordic Bankin korkoa korolle -laskuri kertoo sijoituksen arvon sijoitusajan päätyttyä. Laskuriin kirjoitetaan alkusijoituksen määrä, kuukausittain säästöön laitettava summa, vuotuinen tuotto-odotus sekä sijoitusaika. Parhaan hyödyn korkoa korolle -ilmiöstä saa pitkällä aikavälillä. Siihen vaikuttaa tietysti myös sijoitettavan summan koko ja tuotto-odotus.

Prosenttilaskureilla lasket prosenttilaskut hetkessä

Jokaiselle tulee väistämättä arkielämässä eteen erilaisia prosenttilaskuja. Kiireistä ja kuormittavaa arkea on mukava helpottaa vähän laskemalla nuo laskut prosenttilaskurilla. Nordic Bankin prosenttilaskureilla voit laskea monenlaisia prosenttilaskuja. Laskurilla laskutoimitus tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti. Voit myös luottaa siihen, että tulos on varmasti laskettu oikein.


Kommentit

14.2.2023 13.33  Puhelinliittymät

Hyvä kirjoitus aiheesta.

14.2.2023 13.33  Lehtitarjouksia.com

Olipas mielenkiintoinen juttu.

10.4.2023 11.27  Yrityslainatvertailu

On totta, että yrittäjän kannattaa vertailla yrityslainoja netissä ennen lainan hakemista. Tämä auttaa löytämään parhaan mahdollisen rahoitusvaihtoehdon yritykselle. Vertailu on tärkeää, koska eri lainantarjoajilla on erilaisia korkoja, maksuohjelmia ja muita ehtoja.

1.7.2023 2.05  Hae 2% rahaa nyt: richardcosmos5@gmail.com

Tarvitsetko lainaa??? Hae tänään 2% korkoa varten: (richardcosmos5(a)gmail.com) saadaksesi lisätietoja.

Kiireellinen lainatarjous.

12.8.2023 12.56  Kiireellinen lainatarjous.

Tarvitsetko lainaa??? Hae tänään 1.5% korkoa varten: (digitalloancredits@gmail.com) saadaksesi lisätietoja.

24.8.2023 11.54  Alli

Kiitos kirjoituksesta, tässäpä hyvä listaus erilaisista laskureista, joita yrittäjä tarvitsee. Onkohan niin, että kevytyrittäjien laskutuspalveluista tulee kaikki laskussa tarpeellinen tieto ihan automaattisesti? Eli nykyään jos käyttää laskutuspalvelua, niin ei kai tarvitse enää käyttää viitenumerolaskuria. Muistan, kun aikoinaan ystäväni yrittäjäisä teki laskuja ja käytti viitenumerolaskuria.

22.9.2023 2.35  Haluatko rahaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: richardcosmos5@gmail.com saadaksesi lisätietoja

Haluatko rahaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: richardcosmos5(a)gmail.com saadaksesi lisätietoja

Kiireellinen lainatarjous.

15.10.2023 10.32  Kilpailutus

Yrittäjän on ehdottomasti hyödyllistä tehdä yrityslainavertailu netissä ennen lainapäätöksen tekemistä. Tämän avulla hän voi tunnistaa yritykselleen sopivimman rahoitusratkaisun. Eri lainanmyöntäjillä on vaihtelevia korkoja, maksusuunnitelmia ja ehtoja, minkä vuoksi vertailu on olennaista.

15.10.2023 11.39  Haluatko rahaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: (richardcosmos5@gmail.com) saadaksesi lisätietoja

Haluatko rahaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: (richardcosmos5(a)gmail.com) saadaksesi lisätietoja

Kiireellinen lainatarjous.

17.10.2023 13.36  Tarvitset rahaa? jos kyllä, sähköposti: richardcosmos5@gmail.com

Tarvitsetko luottoa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? joulu laina? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (richardcosmos5(a)gmail.com)

Kiireellinen lainatarjous.

25.10.2023 21.13  Basian Breuer

Thanks for the infos!
bastian.breuer-1@pptp.de

3.11.2023 11.13  Tarvitsetko rahaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: (richardcosmos5@gmail.com) saadaksesi lisätietoja.

Tarvitsetko rahaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: (richardcosmos5(a)gmail.com) saadaksesi lisätietoja.

Kiireellinen lainatarjous.

1.1.2024 19.59  Tarvitsetko rahaa? jos kyllä, sähköposti: richardcosmos5@gmail.com

Tarvitsetko lainaa??? Hae tänään 2% korkoa varten: (richardcosmos5(a)gmail.com) saadaksesi lisätietoja.

Kiireellinen lainatarjous.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini