Blogin arkisto

Peruuta tilauksesi!

Torstai 21.8.2014 - Pasi Rahikka

By Chris Brogan

Morgen! Kunnioitan ja arvostan isääni todella paljon. Hänen roolinsa on ollut todella iso siinä mikä minusta on tullut. Mutta aivan kuten varmaan kaikkien muidenkin vanhemmissa, hänessä oli yksi piirre, joka häiritsi minua aina (menneessä aikamuodossa, koska hän ei enää ole tällainen).

Use BB gun to shoot the star = impossible.  Gun is warped so BB's arch.  I almost won last year, I barely got anywhere this year.  Unsubscribe.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pasi Rahikka, Chris Brogan, tilaus, peruutus

Aloita oma juttusi

Torstai 14.8.2014 - Pasi Rahikka

By Chris Brogan

Hurricane Sandy Relief
Hienoa, jos haluat olla mukana. Nyt, luodaan. Aloita jotain. On aivan sama mitä aloitat

Tässä yhtenä päivänä aloitin oman ryhmäni terveyteen ja kuntoiluun liittyen. Aloitin sen, koska halusin jonkun paikan, jossa voin jakaa omia kokemuksiani ravinnosta, ruosta ja kuntoilusta, sekä motivaatiosta jne. En ole ekspertti. En ole opiskellut mitään.

Itseasiassa tyttöystäväni Jacqueline on tehnyt gradunsa ravintotieteistä, ja nyt hän työstää tohtorinväitöskirjaansa. Hänellä on enemmän kaikkia sertifikaatteja, kuin minä osaan laskea. Olen niin alikyvykäs tähän juttuuni, että vain harva uskoo.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pasi Rahikka, Chris Brogan, oma juttu, merkkipaalu

Kuuntelemisesta on hyötyä

Torstai 7.8.2014 - Pasi Rahikka

kuuntelu.jpg

By Chris Brogan

Hammastikkupäivä oli ja meni! (1.1? Hammastikkuja? Kuulenko ääniä? Hello?)  Minulla on juotavana herkullista David's Tea -kaupan orgaanista Saigon Chai -teetä jälleen kerran. Mitä sinä juot tänään? (klikkaa kommentoi ja kerro).

Tohtorit Rober Brooks ja Sam Goldstein kertovat upeassa kirjassaan The Power of Resilience (kumppanilinkki) mielenkiintoisia juttuja siitä, kun he kysyvät asiakkailtaan heidän omista viestintätaidoistaan. Melkein kaikki kertovat olevansa hyviä puhumaan. Lähes kukaan ei kerro viestinnän kannalta (ehkä vieläkin) tärkeämmästä osasta, kuuntelemisesta ja kuuntelemisen taidoistaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pasi Rahikka, Chris Brogan, kuuntelu, suosittelu