Uutiset ja artikkelit

21.7.2014 Artikkeli: Huippuinnovaation avulla jopa satojen miljoonien säästöt investoinneissa ? uutta tietoa sääherkän päätöksenteon tueksi Lue lisää » 14.7.2014 Komissio ehdottaa uusia oikeuksia osakkeenomistajille ja lisää avoimuutta yhtiöiden päätöksiin Lue lisää » 7.7.2014 Suomalaisen oppimisosaamisen verkosto ry perustettu kansainvälisen koulutusliiketoiminnan kehittämiseen Lue lisää » 1.7.2014 Kauppiaat: Kesäale pitää pintansa Lue lisää » 30.6.2014 Vuonna 2013 loppuun käsiteltyjen konkurssihakemusten määrä kasvoi 3,6 prosenttia edellisvuodesta Lue lisää » 27.6.2014 Kolme neljästä mökkeilijästä viihtyy netissä Lue lisää »

Uusimmat blogikommentit

Yrittäjän jaksaminen - näin selviät uupumuksesta! Yrittäminen on Suomen talouden kannalta tärkein asia  26.6.2014 17:18
Miksi yrittäminen on luovaa työtä? Johan on  10.6.2014 12:51
Miksi yrittäminen on luovaa työtä? Arkkipukki  10.6.2014 0:22

Blogin arkisto

Kreikka

Tiistai 4.5.2010 klo 9:23 - Kari Uoti

Kreikan valtio on lainannut rahaa sijoittajilta kuin säästöpankin asiakas aikanaan. Tiskin molemmin puolin on järki ollut umpijäässä. Aivan kuin säästöpankissa aikanaan. Yhtäkkiä kaikille oli tarjolla halpaa rahaa mihin tahansa kivaan. Säästöpankin asiakas osti taloja ja tontteja, koska niiden arvo nousi, kun naapurisäästöpankin johtaja antoi rahaa toiselle asiakkaalle, joka osti kiinteistöt, kun rahaa sai. Arvot vääristyivät, niin taloudelliset kuin moraaliset.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Kari Uoti, talouskriisi, velkaantuminen, velanhoito, lainananto, sijoitukset, luottolaitokset, korruptio, moraali, demokratia, valta, vallanhimo

He tekevät sen itse

Perjantai 16.10.2009 - Aino Kauhanen

Minua, tavallista Suomen kansalaista, ei oikeastaan kiinnosta pääministerimme mahdollisesti saama lautakasa. En jaksa enää hätkähtää säätiörahoista sen paremmin kuin muistakaan poliitikkojen ympärillä vellovista sotkuista.

Sen sijaan minua kiinnostaa suuresti miettiä äänestyskäyttäytymistäni seuraavissa vaaleissa.

Lue lisää »

4 kommenttia . Avainsanat: Aino Kauhanen, politiikka, uskottavuus, luottamus, korruptio, äänestäminen, vaalit

Totuus on teidät vapauttava

Perjantai 24.10.2008 klo 9:03 - Ahti Pontinen

Meillä ei ole halua muistaa, että kaikista EU-maista suomalaiset vasta valmistuneet nuoret haluavat kaikkein vähiten yrittäjiksi. Heidän odotuksensa on päästä toisten hommiin. Siitä tulee herkästi sellainen asennemaailma, että yrittäjässä on jotain mätää. EU on mitannut tämän kahteen kertaan ja aina Suomi säilyttää asemansa. Siitä täällä johtuvat ihmisten paha olo.

Lue lisää »

9 kommenttia . Avainsanat: Ahti Pontinen, Yrittäminen, Antti Piippo, Eero Lehti, Johanna Korhonen, Suomen yrittäjät, Journalistiliitto, demokratia, korruptio, salailu, valta, EU,