Blogin arkisto

Ilmiöitä

Share |

Tiistai 18.11.2008 klo 10:53 - Kari Uoti, oikeustieteen tohtori, MBA


Huijauslaskuja tulee nykyään muualtakin kuin Nigeriasta. Lasku on lasku ja se on maksettava, jos tavara on toimitettu ja se on ollut sopimuksen mukaista, mutta mitä tehdä laskulle, joka ei perustu mihinkään. Jotkut vievät laskut poliisille ja vaativat esitutkintaa rikoksen selvittämiseksi, toiset taas maksavat, vaikka ei tarvitse, jotta välttyy vaikeuksilta.

Avainsanat: Kari Uoti, lasku, huijauslasku, oikeus, perintä, perintäyhtiö, perintätoimisto, parkkisakko, pysäköintiyhtiö, oikeuskäytäntö


Kommentit

19.11.2008 16:45  Tehty sokerista

Kuulostaa hyvältä tuo Jyväskylän malli! Täytyypä varoa seuraavan kerran kun käy "kylällä", ettei osu sateen kanssa samaan aikaan. Onkohan Jyväskylän poliisilla vastaavaa toimintamallia myös pakkasten sattuessa? Jos on yli -15, niin putkaan.

Ehkä Jyväskylä poliisille tulisi hankkia nippu sateenvarjoja, jotta kalliilta putkaanlaittamisilta säästyttäisiin.

20.6.2011 23:21  kahden tonnin laina

multakin koitettiin kerran periä 2000 euron lainaa takaisin vaikka en sellaista koskaan ollut ottanutkaa! Myöhemmin selvisi että joku "kaveri" oli källinä sen ottanut minulle.

12.10.2020 17:18  Tuula

Hurjaa, että tuollainen huijauslaskujen lähettely on lisääntynyt. Onneksi vielä perintätoimistot ovat luotettavia ja niiden kautta tuskin huijari pystyy laskua alkaa karhuamaan. Mutta valitettavasti moni varmasti maksaa ihan sen pelossa, että tulee myöhästymis- tai perintämaksuja.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini