Blogin arkisto

Arvot tilanteen mukaan

Share |

Torstai 1.1.2009 klo 20.52 - Ahti Pontinen


Pääministeri Vanhanen neuvoo kuluttajia aukaisemaan kukkaronnyörejä ja alkamaan kuluttamaan. Samaan aikaan Suomi on sitoutunut lähes koko muun maailman tavoin ilmastonmuutos talkoisiin. 

Talous- ja sanomalehdet taas neuvovat asiantuntijoineen kilvan miten oma talous laitetaan kuntoon ja säästetään.

Usassa on ryhdytty  toimimaan ilman ohjeitakin:Väärennetyt setelit ovat levinneet yhdysvalloissa.Kyseessä ei ole aina järjestäytynyt rikollisuus, vaan myös rahapulassa olevat tavalliset kansalaiset ovat ottaneet kopiokoneet käyttöön ja ryhtyneet tekemään omaa rahaa. Seteleiden väärentäminen on tullut entistä helpommaksi uudenlaisten kopiokoneiden ja ja skannereiden ansiosta.Usa Todayn mukaan väärennöspidätykset ovat nousseet 28 prosenttia viime vuodesta.

Syksyllä puhuttiin ja kirjoitettiin paljon arvoista. Koulusurmien jälkeen erityisesti. Samoin Usassa vaalien kampanjoissa. Kun sanotaan ettei kyse ole rahasta vaan periaattesta on kyse rahasta. Arvot arvotaan oletetun suosion mukaan myös Suomessa.

 

 

Avainsanat: Ahti Pontinen, Pääministeri, Matti Vanhanen, ekologista, kulutus, kuluttaja, politikointi, politiikka, usa, yhdysvallat, rahanväärennös, väärennetyt dollarit, ilmastonmuutos


Kommentit

2.1.2009 12.20  Tärkeysjärjestys

Pahimman, äärimmäisen köyhyyden poistamiseksi on kerjätty vuodesta 2000 alkaen 50 miljardia dollaria vuodessa, mutta on sanottu, että tähän ei ole varaa. Finanssikriisiin on Yhdysvalloissa varattu kuitenkin jo 1800 miljardia dollaria ja euroopassakin 1500 miljardia !


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini