Blogin arkisto

Vain harvatko voittavat ja onnistuvat?

Share |

Tiistai 20.1.2009 klo 13.11 - Rauno Korpi


Haluan kiihottaa lukijan omaa pohdiskelua otsikon sisältämistä ilmiöistä. Entisenä jääkiekkovalmentajana olen kohtuullisen huolestunut meidän suomalaisten voittamis- ja onnistumisnäkemyksistä. Maailma ja pieni tasavaltammekin raaistuu jatkuvasti.

Avainsanat: kilpaurheilu, Rauno Korpi, Korpi Rauno, yrittäjyys, onnistuminen, epäonnistuminen, menestyminen, kateus


Kommentit

23.1.2009 14.32  Hmmm...

Onnistumista voi arvottaa vasta sen jälkeen, kun on päässyt näyttämään ja ennen kaikkea käyttämään osaamistaan.

Monella on ongelma jo pelkästään pääsemisessä kisaan. Seuraavan kisaan mennään pitkälti edellisen tuloslistan perusteella jne...

23.1.2009 16.42  HMM HMM

Omaan kyllä eri näkökannan edellisen kirjoittajan kanssa. Kyllä onnistmista voi arvottaa ihan itselleen, onko kehittynyt tai onnistunut pääsemään lähemmäksi tuota osaamisensa näyttämistä.
Kisaan / kisoihin mennään usein pienempien kisojen kautta ja harjoitusta se vaatii. Jotta on tarpeeksi hyvä pääsemään kisoihin. Kyllä kisat ovat muuallakin kuin MM, Olympia ja SM tasolla, jossa onnistumista on ja jota voi arvioida. Jokainen voi siträ tehdä !

23.1.2009 17.08  Hmmmm....

Vaikka kuinka arvioisi ja uskoisi kovalla harjoituksella olevansa tänä vuonna etevämpi, parempi, osaavampi, nopeampi, sujuvampi jne... kuin viime vuonna, siitä ei ole minkäänlaista hyötyyä, jos sillä ei saa euroja tuottavia asiakastilauksia.

Yrittäjä- ja työmaailmassa on pakko voittaa toimialasta riippuen edes muutaman kerran vuodessa, muilla sijoilla ei elä.

Ja jos ei voita => ei saa referenssäjä => ei saa tilauksia. Eikä monesti sillä osaamisen tasolla varsinaisesti ole merkitystä, vaan sillä, että asiakas uskoo sitä olevan.

Kaikki eivät sitä pysty todistamaan, koska eivät pääse sitä todistamaan.

23.1.2009 22.22  HMM HMM

Eikös juuri tuo todista, että vain harvatko
voittavat ja onnistuvat ? Et kai väitä, että jos et voita => et saa referenssejä=> et saa tilauksia olisisit enemmistössä ? Eivät kaikki tietysti onnistu. Eivät kaikki edisty.Eikä edistymistä tapahdu aina. Kyllä edistyminen tuo onnistumista lähemmäksi. Uskon, että jos asenne on tuo, pitkäjänteisyys ja oikea asenne saattaa olla se joka puuttuu, jotta päästään niihin voittoihin. Jos kertoisit mikä on edes ala, niin vois ajatella asiaa konkreettisemmin, nyhän on tälläistä pilviä syleilevää vääntämistä ja kääntämistä.

23.4.2010 14.47  Kiirafani

Me ollaan voittajia kaikki, kun oikein silmin katsotaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini