Blogin arkisto

Nyt tarvitaan tuloja

Share |

Perjantai 12.6.2009 klo 12.00 - Matti Saarinen


On ilkuttu, että sosialismi on kuilun partaalla. Viimeaikaiset tapahtumat kertovat kuitenkin karulla tavalla, että kapitalismi on ajanut sosialismin ohitse, sillä kapitalistinen maailmantalous on vapaassa pudotuksessa.

Avainsanat: Matti Saarinen, kapitalismi, sosialismi, veroelvytys, verotus, hallitus, rikkaat, köyhät, keskiluokka, talousrikollisuus


Kommentit

13.6.2009 19.11  antaapi mennä vaan...

Mikä tämän kirjoituksen pointti oli ? Lisää reursseja talousrikollisuuden tutkintaan ? Siitä vain sitten ajamaan asiaa, eikäs se ole kansanedustajan hommia ?

15.6.2009 13.58  Tavallista palkansaajaa ahdistaa

Hyvä veli -akseli pyörii kuten aina. Hyvinvointivaltiomme on romuttunut sitä mukaa kun eliitti on päässyt junailemaan asioita. Miettikääpä millaista keskiluokan ihmisen elämä todellisuudessa tällä hetkellä on. Hirveän moni perhe keikkuu oikeasti köyhyysrajan paremmalla puolen lähes tuurilla. Sairastuminen tai lomautus voi suistaa talouden todella kovaan alaluisuun. Kaikki ei ole sitä mitä bruttotulot kertovat. Ihmiset ajetaan tosi ahtaalle asuntovelan ja korkeiden elinkustannusten johdosta.

16.6.2009 2.23  Hevimies

Sossudemarien ois syytä selvittää ensin tekonsa varallisuusveron poistosta, optio-ohjelman luomisesta, lääkärilakon aiheuttamasta teurastuksesta, stasi listasta... Ennen kun rupee lässyttämään mistään hyväosaisten suosimisesta ja köyhien polkemisesta. Sossuloiden teot on ollu aina työmiehen leivällä eliitin ruokkiminen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini