Blogin arkisto

Menestyksen salaisuus, osa 3: Positiivinen asenne

Share |

Torstai 16.7.2009 klo 15:42 - Juhani Töytäri


Tämä kirjoitus on nostettu uudelleen kommentoitavaksi.

 

Kolmas onnistumisen yksinkertaisista metodeista on positiivinen asenne.

Vasta sitten kun energiatasosi on samalla tasolla kuin sanasi, alkaa tapahtua. Ihmiset keskittyvät paljon tarkemmin siihen, kuka sinä olet, kuin siihen mitä sanot. Menestymiseen ei ole mitään salaisuutta - ideat ovat aina olleet lähellämme, ne tarvitsee vain ottaa käyttöön.

Menestyäksesi sinulla tulee luonnollisesti olla positiivinen asenne. Elleivät sisäinen ja ulkoinen olemuksesi viestitä myönteistä asennetta, ei onnistumisia ole mitään syytä odotella. Menestystä ei ole ongelmien ja haasteiden välttely, vaan niiden hoitaminen yksi kerrallaan.

Menestymisen ensimmäinen ehto on polttava halu saada elämä sellaiseen järjestykseen kuin itse haluat. Moni luulee omaavansa tämän halun, mutta häneltä puuttuu uskallus ajatella menestystä itselleen. Hänen on opittava ensin ajattelemaan samalla tavalla kuin menestyvät ihmiset ajattelevat elämän eri tilanteissa.

Luonnollisesti monet epäonnistuvat siinä ensin, mutta toivottominta yritys on heillä, jotka eivät edes halua oppia sitä. Tästä huolimatta heillä kyllä säilyy kyky valittaa, kun eivät saa elämäänsä haluamiinsa uomiin.

Juhani Töytäri
Positiivisuusguru

 

Avainsanat: Juhani Töytäri, asenne, positiivisuus, onnistuminen, menestys


Kommentit

19.12.2008 20:16  Zofia

>>Vasta sitten kun energiatasosi on samalla tasolla kuin sanasi, alkaa tapahtua. >>

Juuri näin!

Kumpi on suurempi, menetyksen pelko, vai menestymisen halu. Itse voi valita, pelkääkö vai haluaako.

..Omalla kohdallani on tämä ongelma käänteisenä, "miellyttäminen", tietyssä seurassa yrittää olla vaatimaton ja varovaisen pessimistinen puheissaan, ihan vain ettei kuulosta liian varmalta tulevaisuudestaan, tai bisneksien suunnasta, vaan on sopivan nöyrä. ..Taantumat ja kaikki.. Jos sitä vaikka hyvällä tuurilla onnistuisi.. Vaikka ajattelee täysin toisin! Tästä haluan päästä eroon. Koska jälkikäteen tulee huono olo, ja tajuaa itsensä pohjimmiltaan pelkuriksi. Jos lupailee paljon, niin epäonnistuessaan tulee naurunalaiseksi. So fucking what? Tästä aion päästä eroon. Olkoon se vaikka uudenvuoden lupaus. Huulilta purkautuva teksti samaksi, mikä virtaa korvien välissä. Olkoon se sitten kuulijasta mahtipontoista, ärsyttävää, epärealistista tai vaikkapa yliampuvaa. Vähättelyt loppukoon, olkoon se vaikka uuden vuoden lupaus.

19.7.2009 19:58  Frederik

Harva meistä on rautaa, niin moni taipua saa


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini