Blogin arkisto

Tarkkaile ajatuksiasi

Share |

Keskiviikko 2.9.2009 - Juhani Töytäri


Ihmisellä on keskimäärin 60 000 ajatusta joka päivä. Jos olemme valveilla 18 tuntia päivässä, piipahtaa mielessämme yksi ajatus joka sekunti. Useimmille ihmisille 95 prosenttia noista ajatuksista on samoja, joita he ajattelivat eilenkin.

Kuinka monen noista tämän päivän kuluessa ajattelemistasi 60 000 ajatuksesta arvelet olevan kielteisiä, rajoittavia, pessimistisiä, ja kuinka moni niistä on positiivisia, haastavia ja innostavia?

Ole tänään mielesi portinvartijana. Yritä. Kiinnitä huomiosi seuraavan tunnin ajaksi ajatuksiisi ja tunnista kuinka moni niistä on negatiivinen ja kuinka moni positiivinen. Meille jokaiselle tarjoutuu joka päivä tuhansia kertoja mahdollisuus muuttaa elämämme laatua muuttamalla ajatustemme laatua.

Ajatteletko samoja ajatuksia kuin olet tehnyt jo monta vuotta? Millaisia tuloksia olet niiden avulla saanut? Vai onko mielesi tietoisessa hallinnassasi tuottamassa sinulle ajatuksia, jotka toteuttavat tavoitteitasi ja saavat päiväsi tuntumaan jatkuvalta seikkailulta?

Tuloksia edeltää toiminta, toimintaa edeltävät ajatukset, ja ajatuksen laatu on yhtä kuin asenteesi itseäsi, työtäsi, toisia ihmisiä ja tulevaisuuttasi kohtaan.

Tarkkaile ajatuksiasi ja löydä loppumaton työmaa, jolla palkkapäivä on joka päivä - joskin työ on urakkaluonteista.

Juhani Töytäri

 

Avainsanat: Juhani Töytäri, positiivisuus, asenne, ajatukset, elämänhallinta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini