Blogin arkisto

He tekevät sen itse

Share |

Perjantai 16.10.2009 - Aino Kauhanen


Minua, tavallista Suomen kansalaista, ei oikeastaan kiinnosta pääministerimme mahdollisesti saama lautakasa. En jaksa enää hätkähtää säätiörahoista sen paremmin kuin muistakaan poliitikkojen ympärillä vellovista sotkuista.

Sen sijaan minua kiinnostaa suuresti miettiä äänestyskäyttäytymistäni seuraavissa vaaleissa.

Avainsanat: Aino Kauhanen, politiikka, uskottavuus, luottamus, korruptio, äänestäminen, vaalit


Kommentit

17.10.2009 10.31  Orvokki

Minä olen monesti jättänyt äänestämättä, kun en oikein ole jaksanut setvittää edes jollakin tapaa fiksuntuntuista edustajaa.
Ehkäpä seuraavissa vaaleissa pitäisi vaivautua edes sitä tyhjää äänestämään, sillä kyllä minullakin kiinnostusta on....

17.10.2009 21.45  Ovat rumiakin

Fiksuja tuntuu tosiaan olevan harvassa.

19.10.2009 12.42  Hevimies

Yleensäkkin koko puolue rakenne on perseestä. Vaalikoneilla huijataan ihmistä äänestämään sopivaa ehdokasta joka kuitenkin edustaa epäsopivan puolueen linjaa. Jos puolueet hajotettais ja eduskunnan ja hallituksen muodostais ihmiset jotka edustais omia mielipiteitään eikä puolueen linjaa tapahtuis demokratia. Koska sillon kansalaisten ääni perustuis asioihin joihin halutaan parannusta. Näin myös korruptio vähenee kun ei oikein auta lahjoa yksittäistä edustajaa on paljon helpompi lahjoa suuren puolueen puheenjohtajaa joka puolueen linjan päättää.

19.10.2009 14.26  Ihmedemokratia

Joo, ei ihan vapasta demokratiasta voida puhua. Ehkä manipuloidusta demokratiasta tai saavuttujen etujen demokratiasta tai jostain vastaavasta. Puolueet ovat järjestäneet niin, että niihin oma asema onpönkitetty niin, ettei niitä hevin horjuteta. Sitoutumattoman ehdokkaan on miltei mahdoton mennä läpi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini