Blogin arkisto

Me ollaan sankareita kaikki...

Share |

Maanantai 23.11.2009 - Olli Linjala


Arjen sankariksi määritellään usein ihminen, joka tekee työtä vuorotta, ei pidä koskaan lomia, ahertaa jopa viikonloput. Tällä mielettömyydellä kerskutaan, röyhistellään rintaa ja ollaan valmiit vaikka vetäsemään turpaan, mikäli joku uskaltaa arvostella tällaista mielettömyyttä. Äiti joka ei koskaan pitänyt vapaapäivää, lomasta puhumattakaan, on arjen sankari. Yrittäjä, tuuperruttuaan verstaansa lattialle, saa kirkkaimman kruunun. Peruja niiltä ajoilta kun perunatkin kaivettiin kyykkäkepeillä, peltoja raivattiin kuokalla ja pettua pistettiin jauhojen jatkeeksi.

Avainsanat: Olli Linjala, yrittäminen, jaksaminen, arki, työaika, rutiinit, loma


Kommentit

23.11.2009 10:55  Manu

Tarttis varmaan ajatella... enste.... eikä jälkeenpäin....

27.11.2009 0:03  Heikki Ikonen

Laiska ja nokkela miettii kuinka pääsee parempaan lopputulokseen pienemmällä työmäärällä. Rutiineja rikkomalla löytää uusia mahdollisuuksia. ---

Tätä kutsutaan tuottavuuden kasvuksi, josta niin mielelläni puhun. Sen tulokset voi tosiaan mitata ulos vapaa-aikana, jos niin haluaa. Siihen meidän lisääntynyt vapaa-aikamme ylipäätään perustuu. Sata vuotta sitten oli raadettava paljon enemmän, mutta tulokset olivat silti aika laihat. Nälkä oli yleinen vieras, vaikka hiki lensi työn parissa aamusta iltaan.

yst. Heikki Ikonen

27.11.2009 9:32  Toisilla on toisilla ei

Nyky-yhteiskunnassa toisilla on vapaa-aikkaa liikaa ja toisilla liian vähän. Toiset väittävät, että siihen pystyy ihan itse kokonaan vaikuttamaan ja toiset ihan päinvastoin.

27.11.2009 9:32  Toisilla on toisilla ei

Nyky-yhteiskunnassa toisilla on vapaa-aikaa liikaa ja toisilla liian vähän. Toiset väittävät, että siihen pystyy ihan itse kokonaan vaikuttamaan ja toiset ihan päinvastoin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini