Blogin arkisto

Velallisrasismia

Share |

Perjantai 1.1.2010 - Nimim. Entinen yrittäjä


Velallisten tukijärjestö Fresh Start ry:n puheenjohtaja Jorma Metsä-Ketelä kirjoitti syrjäyttävästä velkajärjestelystä (Yrittäjälinja 8.12.2009).

Olen yli viisikymppinen perheellinen entinen yrittäjä. Hävittyäni riitaisen oikeusjutun jouduin ylipääsemättömiin velkoihin. Minulle myönnettiin kuitenkin pari vuotta sitten velkajärjestely, joka päättyy aikanaan. Pitkän oikeustaistelun ja velkajärjestelyn ajan olen joutunut elämään veronmaksajien elätettävänä kortistoituna työttömäksi työnhakijaksi.

Avainsanat: velkajärjestely, velka, yrittäminen, yrittäjä, starttiraha, työttömyys, velallinen, Jorma Metsä-Ketelä


Kommentit

1.1.2010 3.57  joopa joo

Tässä nyt ei ollut mitään uutta, kuten kaikki työkkärissä asioimaan joutuneet hyvin tietävät. Se laitos on melkoisen allerginen oma-aloitteisuudelle.

Siellä tunnutaan ajattelevan, että he kyllä tietävät, mikä on hyvä ja oikein työttömälle ja jos joku kerettiläinen uskaltaa omin päin tehdä jotakin työllistymisensä eteen, siitä rangaistaan.

Työllistyä pitää "oikein".

Työttömän on saatava töitä tai harjoiteltava ilman palkkaa silloin kuin merkonomi käskee, muu on saatanasta. Menestyksen on vain tultava kuten lottovoitto, sen eteen ei saa tehdä mitään. Työttömän ammatti on työtön työnhakija, eikä liikeideasta rönsyillä....

Näin siis käytäntö käytäntö yleisesti, toki aloittajan tapauksessa taisi olla pykälät selkeitä jo muutenkin eikä tulkintoja juuri tarvittu.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini