Blogin arkisto

Kaarina Hazard

Share |

Maanantai 18.1.2010 klo 9.27 - Kari Uoti


Hazardin kielenkäyttö täyttäisi kevyesti kunnianloukkauksen tunnusmerkistön, jos Halme eläisi. Suomen laki suojaa eläviä, ei kuolleita. Kuolleitakin suojataan, mutta hiukan vähemmän. Tässä tapauksessa Halme ei saa lainsuojaa.

Miksi Hazard herjasi Halmetta vasta tämän jo vaihdettua hiippakuntaa? Hänen oma selityksensä on mediakriittinen, hän halusi kantaa kortensa kekoon kuolleesta käytävään keskusteluun. Näin hän välttyi myös kunnianloukkausväitteiltä. Näin hän välttyi myös siltä, että Halme olisi itse päässyt esittämään kantansa Hazardin väitteisiin. Hazard löi puolustuskyvytöntä, hakkasi kuollutta.

Tämäkin teksti on mediakritiikkiä, nyt se kohdistuu Kaarina Hazardin tekstiin.

Mistä Hazard kirjoitti, kun hän kirjoitti Halmeesta. Mitä hän siis oikeastaan sanoi, siis että henkilö on vitsi, niskamakkara, sikaniska, vaaraton möhkäleenmuotoinen kotieläin. Katsoiko hän peiliin kirjoittaessaan kolumniaaan? Kaarina Hazardin kuva on kolumnin vieressä. Jokainen voi itse arvioida, kenestä artikkeli on kirjoitettu.

Kaarina Hazard on vitsi.

Hänen juttuaan tulee lukea oikeiden silmälasien läpi. Nainen, joka ei naisena ole elämässään onnistunut pyrkii onnistumaan hakkaamalla miehiä. Hän uskaltaa hakata miehiä, kunhan nämä ovat varmuudella kovia ja kylmiä. Hän on siis myös pelkuri.

Surullinen tapaus joka kulmalta.


Kari Uoti
Oikeustieteen tohtori, MBA

Lue lisää Kari Uotin kirjoituksia osoitteessa www.kariuoticonsulting.fi

Avainsanat: Kari Uoti, Kaarina hazard, Tony Halme, mediakritiikki, kunnianloukkaus, journalistinen etiikka


Kommentit

18.1.2010 11.17  Mainosta

Sanottanhan sitä, että kaikki julkisuus on hyvästä.

20.1.2010 7.52  Jorma Metsä-Ketelä

TASAPELI:
Halme on vitsi.
Hazard on vitsi.
Uoti on vitsi.
Minä olen vitsi.
Elämä on vitsi.

Jorma Metsä-Ketelä :)

20.1.2010 13.29  Hevimies

Hmm Halmeen äiti loukkaantui tuosta poika vainaansa lyömisestä julkisuudessa. Joten kyllä se mun mielestä täyttää törkeän kunnianloukkauksen rajat kun solvaus kerran valtakunnallisessa mediassa julkaistii.

20.1.2010 13.33  Bikineilläkin

Rajansa kaikella

21.1.2010 13.38  Kalastaja

Kun otetaan huomioon " Halmeen julkisuuskuva ja hänen julkiset lausuntonsa sekä asian yhteiskunnallinen merkitys ja Hazardin kirjoituksen tyyli", kyse ei ole kunnianloukkauksesta. Vrt. perustelut, kun KKO 2006 kumosi kirjailija Anja Snellmanin hovioikeudessa saaman tuomion kunnianloukkauksesta.

21.1.2010 14.07  Keneltä puuttuu elämä

Yhtä pelleilyä koko homma. Maailmassa on loukattu pahemminkin. Hankkikaa oma elämä. Nykyään monet pyörii turhuuden rovioilla.

21.1.2010 17.57  Hevimies

"21.1.2010 14:07 Keneltä puuttuu elämä"

Eli tappaakkin saa jos maailmalla on tapettu pahemminkin?

21.1.2010 19.23  ???

a tyhmä?
b kohtuuton?
c Halmeen intohimoinen kannattaja?
d tarkoituksella provosoiva?

22.1.2010 14.39  Hevimies

e kyllästynyt ihmisten välinpitämättömiin asenteisiin muita kohtaan.

22.1.2010 15.49  Mun mielestä

Mun mielestä Metsä- Ketelä on oikeassa, että koko juttu on vitsi. Siis siinä mielessä vatrsinkin että vois sitä muutakin maailmassa murehtia oli asia sitten tässä niin tai näin. Tasapeleistä ei tosin voi puhua. Tää on BB kansan aihe.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini