Blogin arkisto

Hodorkovski

Share |

Keskiviikko 19.1.2011 - Kari Uoti


Kansanedustaja Kimmo Sasi (kok.) vaatii ulkoministeri Alexander Stubbilta (kok.) perusteluita Suomen vaikenemiselle Mihail Hodorkovskin asiassa. Monet länsimaat ovat tuominneet Venäjän oikeuslaitoksen öljymiljardöörin tuoreen vankilatuomion takia, mutta Suomessa presidentti Tarja Halonen, pääministeri Mari Kiviniemi ja ulkoministeri Stubb ovat olleet hiljaa.

Avainsanat: Kari Uoti, Mihail Hodorkovski, oikeusvaltio, hurskastelu, oikeuskäytäntö, oikeudenmukainen menettely


Kommentit

20.1.2011 19.42  Rohkeasti kantaa

Rajua tekstiä, hyvä Kari! :)

21.1.2011 15.42  Vesa

Tietenkin olettamuksena, että Venäjän oikeuslaitos toimii varsin Kreml lähtöisesti on hyvin paljon lähempänä totuutta kuin , että se olisi oikeudenmukainen. Ketään ei tietysti pidä tuomita olettamuksen perusteella. Ei edes Venäjän oikeuslaitosta. Lähes kaikki meille normaaleille Suomalaisille on täyttä ja pelkkää olettamusta ja iltapäivälehtien tms.syöttämää, eikä mitään oikeaa tietoa tästä asiasta.

23.2.2011 2.25  En anna nimeäni

Se on ympäri maailmaa tiedetty fakta, että Hodorkovski joutui elävänä käymään kaikki helvetin kierrokset läpi sen vuoksi, että uskalsi tulla Putinin vastaehdokkaaksi presidenttivaaleissa ja myös sen vuoksi, että uskoi Venäjän vaalien vilpittömyyteen. On se hirmuhallitsijan valta niin makoisa, että Kaddafi mielummin pommittaa siviilikansalaisiaan, kuin luopuu vallastaan. Ja jokainen hallitsia tulee kateelliseksi ja pelkää valtaistuimen menettämistä, jos joku kansalainen hänen valtiossaan yhtäkkiä on häntä rikkaampi ja vaikutusvaltaisempi. Kansainvälinen mafia tyrkyttää nyt Kourin parasta ystävää, Golden Sashin entistä johtajaa, joka on syyllistynyt nykyisen laaman aiheuttamiseen, Euroopan Keskus Pankkiin johtajaksi - ja pikaisesti.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini