Blogin arkisto

Naamavaalit

Share |

Tiistai 3.5.2011 - Kari Hannunen


Politiikka on loppujen lopuksi aika yksinkertaista: erinäköiset naamat selittävät televisiossa asioita, joista emme ymmärrä paljoakaan. Tai vaikka ymmärtäisimmekin, emme tunne asioiden taustoja, koska ne ovat vain poliitikkojen tiedossa.

Mitä jää jäljelle? Naama. Naama, joka selittää, kiemurtelee, venkoilee, valehtelee ja vääristelee. Samat itsetyytyväiset naamat illasta toiseen.

Avainsanat: Kari Hannunen, vaalit, politiikka, puolueet, äänestys


Kommentit

11.5.2011 0:58  Kalle Hanhisuo

Soinin kuuntelija voi kokea jonkinlaista tyydytyksen tunnetta siitä, että toisin kuin Jyrki, Matti, Paavo sun muut, Soini puhuu suoraan ja selkeää Suomea.

Soinin sanat ovat kuin nyrkin iskuja päin sitä paskaajauhavaa natsiryssää, joka on saanut puhua latteuksiaan jo vuosikymmenet. Ei heistä ole Soinille vastusta, koska Soini osaa puhua sekä Suomea että sitä politiikkabullshidoa.

Toimittajien pitäisi kysyä sama kysymys niin kauan uudestaan, kunnes sieltä tulee edes jonkinlainen vastaus ja jos se yrittää livistää, niin kravatista kiinni ja toistetaan kysymys. Hah hah!

11.5.2011 7:26  TJ

Hyvä kommentti!

12.5.2011 11:18  Hevimies

Ei mitään lainaa portugalisse saatana, tulkoon omillaan toimeen kuten Suomikin.......

Vai tullaanko sittenkään omilla toimeen, velkaa on valtiolla 180Mrd ?. Kuka lainasi? a) muut valtiot, b) Roope Ankka, c)Kanada

Sosialistit vaatii että Portugalin on myytävä omaisuuttaan ennen kuin lainaa myönnetään, mites sit kun Suomi täyttää seuraavan lainahakemuksen. Myydäänkö me sitten Ahvenanmaa kun ei ole kulta varastoja.

13.5.2011 10:22  SS- OR

Tosi solidaarista sosialisteilta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini