Blogin arkisto

Miten saamme unelmat toteutumaan

Share |

Torstai 14.6.2012 - Jama Jama


jamajama.jpgTässä maailmassa meistä jokainen tuli 9kk jälkeen äidni mahasta eikä voinut tietää mitä olisi isona tai mitä odottaa. Yksi asia on kuitenkin selvä, että jokainen meistä kasvaa, ja edessä on unelmia ja tavoitteita. Miten ne saadaan toteutumaan? Kovalla työllä. Huipulle ei pääse edes hissillä, koska hissiin pääsemisenkin eteen pitää tehdä töitä. Tuleeko sinusta huippu-urheilija, lääkäri, artisti, näyttelijä vai mikä – kaikki on omasta asenteestasi kiinni. Asennetta ei voi ostaa, se täytyy itse rakentaa, ja siihen täytyy uskoa.

Avainsanat: Jama Jama, asenne, asiakaspalvelu, työelämä, jama jama, suosituin, työhyvinvointi, työpahoinvointi, esmies, työntekijä, maahanmuuttaja, palkka, unelma, palaute, asiakas


Kommentit

14.6.2012 12.08  Orvokki

Töitä on niin paljon erilaisia ja olisi hyvä muistaa arvostaa Kaikkia työntekijöitä, katsomatta asemaa. Asenne millä Jama Jama hommansa hoitaa on upea! Mahtavaa kesää Jama Jamalle!

14.6.2012 12.24  Kiitos Jama Jama

Jama Jamalla on rehellistä positiivisuutta, jota eivät ymmärrä ne jotka ovat pessimistejä. Voi halutessaan tarttua vaikka mihin kyynisyyteen, mutta Jama Jama ei sitä tee. Erittäin poikkeuksellista!

26.4.2015 11.40  brad

Minun rakastaja jätti minut jostain toisen naisen, ja olin avioero minun rakastaja minun kaksi poikaa kuluttua 8 vuoden avioliiton, ja myös minä todella rakastan häntä, joten otin yhteyttä Doctor Akim varten rakkautta rukous saada mieheni takaisin, minun suurin yllätys hän teki rakkautta paasto ja rukous minulle saada hänet takaisin minulle ja minun rakastaja palasi 48 tunnin kuluttua.

Aion neuvoa sinua joku etsii kaikenlaista ratkaisu olisi ottaa yhteyttä tohtori Akim sähköpostitse osoitteeseen: {bestspellhome01@hotmail.com}.

Alkaen: Ontario

Nimi: Bradley Speck.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini