Blogin arkisto

Miten saamme unelmat toteutumaan

Share |

Torstai 14.6.2012 - Jama Jama


jamajama.jpgTässä maailmassa meistä jokainen tuli 9kk jälkeen äidni mahasta eikä voinut tietää mitä olisi isona tai mitä odottaa. Yksi asia on kuitenkin selvä, että jokainen meistä kasvaa, ja edessä on unelmia ja tavoitteita. Miten ne saadaan toteutumaan? Kovalla työllä. Huipulle ei pääse edes hissillä, koska hissiin pääsemisenkin eteen pitää tehdä töitä. Tuleeko sinusta huippu-urheilija, lääkäri, artisti, näyttelijä vai mikä – kaikki on omasta asenteestasi kiinni. Asennetta ei voi ostaa, se täytyy itse rakentaa, ja siihen täytyy uskoa.

Itse lähdin työelämään, ja asiakaspalvelija on ammattini tällä hetkellä. Kun mietin miksi olen juuri tässä työssä, vastaus on, että olen tehnyt sen eteen hommia ja ansainnut paikan sitä kautta. Mitä työtä olen sitten tehnyt? Otin selvää työpaikasta, tein työhakemuksen ja lähetin eteenpäin. Pääsin työhaastatteluun ja sitä kautta sain paikan. Se on tuuletuksen paikka. Palkinto, jonka eteen tein sen työmäärän. Sama pätee huippu-urheilijoilla, jotka treenaa toistoja toiston perään ja tulevat ammattilaisiksi sitä kautta. Sama pätee lääkäreihin, jotka näkevät unettomia öitä ja lukevat paljon ja tulevat ammattilaisiksi sitä kautta.

Mitä yhteistä meillä kaikilla on? Jokainen on jossain ammattilainen. Onko työ mulle pelkästään se palkka, vai onko se kenties sitä, että on pakko tehdä sitä kun ei muutakaan ole? Jos näin on, niin minulla ei ole unelmaa enkä nauttisi. Työ on unelma, jonka eteen tein kovasti töitä, ja siitä pitää nauttia ja saada paljon iloa, ja palkkaa siinä sivussa. Miettikää, työ palkitsee minua joka päivä, kun saan tavata työkaverit, esimiehen ja asiakkaani. Sitten, kun nautin työstä ja arvostan sitä, en mieti palkkaa enää kauheasti. Uskon aina siihen, mitä teen, että teen sen iteselleni, koska olen tehnyt sen eteen töitä. Jos taas haluaisin tyydyttää esimiestä tai jotakuta muuta, niin tekemisestä puuttuu ilo. Kun esimies palkkasi minut, hän näki minussa potentiaalia ja antoi mahdollisuuden. Siitä olen ikuisesti kiitollinen.

Jama Jama

  • Tuhansia facebook faneja
  • Arjen sankari 2010
  • Vuoden Tamperelainen 2011
  • Lukuisia lehtijuttuja
  • Positiivareiden kustantamassa asiakaspalvelun pikkujättiläisessä
  • Juhani Tammisen kirjassa Takaisin peliin- Näin selvisin työuupumuksesta
  • Tv- esiintymisiä

Seuraavat Jama Jaman blogit ilmestyvät 2.7. ja 1.8.2012

Koko juttu kuulostaa keksityltä.

Nuori mies lähettää yli 50 työhakemusta, mutta vastauksia ei kuulu. Lopulta hän saa työpaikan marketin kassalta tamperelaisesta lähiöstä, ja päättää hoitaa homman niin hyvin kuin osaa. Hän hymyilee asiakkaille ja sanoo jokaiselle ystävällisen sanan.

Sana hymyilevästä kaupanmyyjästä alkaa kiiriä. Hänet valitaan vuoden positiivisimmaksi tamperelaiseksi, arjen sankariksi ja vuoden asiakaspalvelijaksi. Eräs asiakas perustaa Facebookiin faniryhmän, johon liittyy tuhansia ihmisiä.

Hän esiintyy tv:n keskusteluohjelmissa. Kun nuorukainen muuttaa, lehdet uutisoivat, että Turtolan K-Citymarketin sijaan hän palvelee asiakkaita nyt Espoon Ison Omenan Cittarissa.

menaiset.fi – Suosikkimyyjä Jama Jama: "Pettäisin tamperelaiset, jos en palaisi"

Avainsanat: Jama Jama, asenne, asiakaspalvelu, työelämä, jama jama, suosituin, työhyvinvointi, työpahoinvointi, esmies, työntekijä, maahanmuuttaja, palkka, unelma, palaute, asiakas


Kommentit

14.6.2012 12.08  Orvokki

Töitä on niin paljon erilaisia ja olisi hyvä muistaa arvostaa Kaikkia työntekijöitä, katsomatta asemaa. Asenne millä Jama Jama hommansa hoitaa on upea! Mahtavaa kesää Jama Jamalle!

14.6.2012 12.24  Kiitos Jama Jama

Jama Jamalla on rehellistä positiivisuutta, jota eivät ymmärrä ne jotka ovat pessimistejä. Voi halutessaan tarttua vaikka mihin kyynisyyteen, mutta Jama Jama ei sitä tee. Erittäin poikkeuksellista!

26.4.2015 11.40  brad

Minun rakastaja jätti minut jostain toisen naisen, ja olin avioero minun rakastaja minun kaksi poikaa kuluttua 8 vuoden avioliiton, ja myös minä todella rakastan häntä, joten otin yhteyttä Doctor Akim varten rakkautta rukous saada mieheni takaisin, minun suurin yllätys hän teki rakkautta paasto ja rukous minulle saada hänet takaisin minulle ja minun rakastaja palasi 48 tunnin kuluttua.

Aion neuvoa sinua joku etsii kaikenlaista ratkaisu olisi ottaa yhteyttä tohtori Akim sähköpostitse osoitteeseen: {bestspellhome01@hotmail.com}.

Alkaen: Ontario

Nimi: Bradley Speck.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini