Blogin arkisto

Neljä vinkkiä, joiden avulla saat itsestäsi enemmän irti

Share |

Keskiviikko 3.4.2013 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgKestävyyden treenaaminen ei ole tärkeätä vain urheilussa. Se on aivan yhtä tärkeätä kaikilla muillakin elämän alueilla ja kaikissa jutuissa joita teemme. Ultrajuoksija Marshall Ulrich kertookin, "jopa lasten kasvattaminen on kestävyyslaji".

Entä miten jaksamme viimeisetkin metrit kun onnistuminen näyttää epävarmalta?

Miten ylitämme ja rikomme omia rajojamme? Ultrajuoksija Ulrich antaa muutamia yksinkertaisia, mutta silti lähes mullistavia neuvoja sekä urheiluun...että elämään yleensä.

Mikä tahansa tavoite: aloita aina pienestä ja lisää kierroksia pikkuhiljaa ajan kanssa. Jos kokeilet uutta urheilulajia, kokeile alkuun vain kerran viikossa. Lisää harjoitusmäärää vähän kerrallaan.

Säilytä fokus: keskity enemmän itse prosessiin päämäärän sijasta. Ajattele miten paljon enemmän väriä saat elämääsi.

Muista rajat: rajat ovat vain oman mielesi tuotosta. Jos olet sitä mieltä, että et voi tehdä tai saavuttaa jotakin, et myöskään saavuta sitä. Mutta jos uskot onnistumiseesi, voit onnistua.

Älä jää kiinni: älä anna valmiiden ideoiden kahlita tekemistäsi olivatpa ne sitten omiasi tai jonkun muun keksimiä. Ajattele rajojen ylitse. Oikeasti on hyvin vähän sellaisia asioita, joita et voisi tehdä tai saavuttaa.

~ Go the Distance in Every Area of Your Life, Darren Hardy ~

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, asenne, itsensä kehittäminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini