Blogin arkisto

Yrittäjän äitiys, osa I

Share |

Torstai 14.11.2013 - Anja Kadziolka


sekuntielamaablogi.jpgÄitienpäivän aikaan olin Helsingin Yrittäjänaisten aamukahveilla puhumassa yrittäjän äitiydestä. Tämä aihe onkin nyt kovasti kartalla, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Milli Lahtinen. Puhuimme monesta äitiyteen liittyvästä asiasta, yrittäjän näkökulmasta tietysti.

Yleisin naisten yrityksen perustamisikä on 47 vuotta. Ja varmasti syystä. Silloin lapset ovat usein jo muuttaneet pois kotoa, asuntolainoja on maksettu jo jonkin aikaa ja ammatillinen varmuus on kasvanut. Nykyään kuitenkin myös nuoremmat suunnittelevat yrityksen perustamista, muistan jonkun kommentoineen keskustelussa. Kuitenkin uskon, että juuri kysymykset oman yrityksen ja äitiyden yhdistelmästä arveluttavat nuoria naisia. Moni hakee äitiyslomalle turvaa vakituisesta työpaikasta. Mutta kuinka yrittäjän käy äitiyslomalla?

Avainsanat: Anja Kadziolka, naisyrittäjät, yrittäminen, äitiysloma, vauva-aika


Kommentit

14.11.2013 13:52  AP

Koko YEL maksukäytäntö on ihan kommunistinen keksintö. Sillä ei voita, kuin vakuutusyhtiöt.Ja se tappaa pienyrityksiä. Se estää myös niitä syntymästä.On ihan törkeätä, että sitä vielä käytetään maksatusperusteena äitiyspäivärahoissa. Onko todella näin?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini