Blogin arkisto

Rohkaise itseäsi onnistumaan

Share |

Keskiviikko 4.12.2013 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgMe kaikki olemme syntyneet rohkeuden kanssa, mutta me emme varsinaisesti ole syntyneet pelkäämään. Osa peloistamme on opittua, osa kokemukseen perustuvaa, ja valtaosa on vain kuulopuheiden ja oman mielemme tuotosta. Pelot ovat useasti suurin esteemme onnistumisen tiellä.

Meillä on pelkojemme lisäksi viisi vihollista sisällämme.

Nämä vihollisemme meidän kannattaa pitää kätemme ulottuvilla, mutta niitä vastaan täytyy taistella, sillä kavereita niistä ei itselleen saa, vaikka mitä tekisi.

* Ensimmäinen näistä on välinpitämättömyys, josta esimerkkinä olkoon virran mukana ajelehtiminen. 

* Toinen on päättämättömyys, joka on myös kaikkien yritystenkin suurin uhka. 

* Kolmas on epäilys; epäilys menneestä, tulevasta, onnistumisesta, ja kaikesta, epäilys saa aikaan menetettyjä mahdollisuuksia ja itsetunto-ongelmia. 

* Neljäs vihollisemme on huoli. Toki meidän täytyy huolehtia useammastakin asiasta, mutta emme saa antaa itse huolelle ylivaltaa. Huoli voi olla meille herätyskellona, mutta jos sille antaa liikaa valtaa se ahdistaa meidät nurkaan ja tukahduttaa toivoa. 

* Viides sisältämme löytyvä vihollisemme on ylivarovaisuus. Ylivarovaisuus tekee meistä arkoja ja arkuus estää meitä saavuttamasta niitä asioita, jotka me muuten saavuttaisimme.

Pysy rohkeana ja tavoittele niitä asioita, joita haluat, tai tavoittele sitä, millaiseksi haluat ihmisenä tulla.

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, asenne, yrittäminen, asenteet, onnistuminen, rohkeus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini