Blogin arkisto

Mikään ei ole itsestään selvää

Share |

Keskiviikko 15.1.2014 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgJäin miettimään niitä asioita, joista haluaisin sinulle kertoa. Niitä on aika paljon. Yleensä ne liittyvät tekemisen kehittämiseen ja myyntiin.

Samalla tässä näitä juttuja miettiessäni päädyin lukemaan Kaija Pitkäniemen koskettavaa blogikirjoitusta välitilinpäätöksestä ja läsnäelosta

Mietin osaisinko itse kertoa sinulle siitä, että me tarvitsemme ylä ja alamäkiä erottaaksemme ne oikeasti arvokkaat asiat ja hetket toisistaan. En edes yritä. En tänään.

Ota kuppi kahvia. Laita villasukat jalkaasi. Sulje ovi. Sulje silmäsi. Rauhoita itsellesi ihan ikioma pieni hetki ja pysähdy. Sinulla on vain tämä hetki.

Totuus on se, ettei ole mitään muuta hetkeä kuin tämä hetki! Eilinen meni jo ja huomisesta ei kukaan tiedä. Tavoitteita on hyvä olla, koska ne saavat meidät toimimaan. Kun tavoite on saavutettu, on syytä iloita saavutuksestaan ja pysähtyä hetkeksi. Useimmiten itse matka ylä- ja alamäkinen on kaikkein antoisin, ei päämäärä.

Lue Kaijan loistava kirjoitus kokonaisuudessaan hänen blogistaan >>>

Me? Me näemme jälleen ensiviikolla. I hope. Tsemppiä!

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, myynti, kehittäminen, kehitys, jaksaminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini