Blogin arkisto

Klo 8-16 ei toimi enää?

Share |

Perjantai 19.9.2014 - Juha Ahola


juhaahola.jpgKuka tekee työtä vain arkisin klo 8–16 (tai muutoin yhtäjaksoisesti) eikä ole millään tavalla sidoksissa työhön työajan ulkopuolella? Saa huutaa hep! Kuvaile samalla tarkemmin työn luonne ja työhön liittyvä roolisi? Kuka / ketkä työpaikallasi puolestaan venyvät?

Avainsanat: Juha Ahola, työ, työaika, etätyö


Kommentit

19.9.2014 13.51  Ville Sillanpää

Hei Juha,

Ajankohtainen aihe ja hyvä näkökulma.

Hampurilaisesimerkkiisi lisäisin omat kokemukset työnantajan joustosta Stadiumilla, jossa vastaava käytöntö oli käytössä. Esimerkiksi harrastusten mahdollistaminen oli Stadiumilla etusijalla. Nykyisessä työpaikassa Recruitby.netissä ei työaikoja varsinaisesti tunneta ja jokainen työntekijä hyödyntää tätä mahdollisuutta varsin aktiivisesti, positiivisessa mielessä tietenkin. Vastapainona työ seuraa jonkin verran vapaa-ajallakin.

Englannissa on menty kesällä hyvään suuntaan asian kanssa http://www.theguardian.com/law/2014/jun/30/flexible-working-extended-all-employees-uk

Työelämän muutoksesta on syntynyt myös liiketoimintaa, kuten virolainen Goworkabit https://goworkabit.com/ , joka tuo kanavan lisäansioita ja työelämän joustoa kaipaaville.

19.9.2014 14.41  Minä ihan itte

Ei toimi. Suomi on kehitysmaa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini