Blogin arkisto

Tänään mahdotonkin on mahdollista

Share |

Keskiviikko 4.3.2015 - Anja Kadziolka


anjakadziolka.jpgValtavien ja epämääräisten unelmien toteuttaminen voi tuntua monesta mahdottomalta. Niin mahdottomalta, että ei hetkeäkään edes harkitse sitä.

Sillä miksi edes unelmoida? Miksi aloittaa jotain, mitä ei pysty viemään loppuun? Unelmointi tarkoittaisi sitä, että kaiken pitäisi muuttua. Arki on jo riittävän rankkaa, eikä sen keskellä ole aikaa, energiaa tai mahdollisuuksia unelmointiin tai unelmien toteuttamiseen.

Mutta koska sitten on?

Jokaisella on unelmia. Jonkinlaisia. Vaikka eläisimme hetkessä ja olisimme onnellisia siitä, mitä meillä on, aina voi haluta parempaa. Ei pelkästään itselle, vaan myös muille.

Miten parantaisit maailmaa?

Martin Luther King on tunnettu puheestaan "I have a dream". Se unelma ei ollut hänen oman elämänsä, vaan kaikkien ihmisten elämän parantamisesta.

Uskon, että monen unelma liittyy siihen, miten tekisi maailmasta, maasta tai kaupungista paremman paikan asua. Muillekin kuin itselle. Ei ole yllätys, että moni yrittäjä on aktiivinen myös yhdistyksissä. Yrittäjällä on tarve muuttaa maailmaa, kehittää asioita eteenpäin ja luoda jotain uutta.

Pienistäkin kasvaa usein suuria.

Jos suuri unelma ei tule tuosta vaan, niin silloin voi aloittaa pienestä. Toteuta jokin ideasi. Kun ruokit sieluasi jonkin pienen unelman toteuttamisella, mielesi näkee pidemmälle. Pienistä unelmista voi kasvaa suuria.

Sellaisia mitä ei koskaan olisi voinut kuvitella.

"Kun kiipeämme idea idealta, askel askeleelta ylöspäin portaita, kohti unelmiamme, on huippu jatkuvasti pilvien peitossa. Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin aloittaa jostain". Mamaonbis ePlanner

Unelmien ei kannata antaa odottaa. Hyvää hetkeä niiden toteuttamiselle ei tule koskaan. Joillain aika loppuu kesken. Joidenkin unelmat eivät toteudu koskaan. Jotkut eivät koskaan edes yritä.

"Paras hetki ei ollut eilen. Se ei ole huomenna. Vaan nyt".

Mistä sinä unelmoit? Mitä ideoita sinulla on? Miten aiot edistää niitä tänään? Lue uudesta ePlannerista lisää.

"Se, että on jokin suurempi tavoite, minkä vuoksi tekee päivittäin mitä tekee, herättää eloon. Se tuo merkityksen elämälle". Mamaonbis ePlanner

Anja Kadziolka
Kirjoittaja on yrittäjä ja kahden lapsen äiti
www.mamaonbis.fi

Avainsanat: Anja Kadziolka, unelma, idea


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini