Blogin arkisto

Yrittämistä yrittämisen vuoksi

Share |

Tiistai 13.10.2015 - Kari Vahtolammi


karivahtolammi.jpgYrittämisestä on tehty monessa mediassa itseisarvo. Eli yrittämistä lisäämällä kansakunta lähtee nousuun. Mutta kun kirjoitin viimeviikolla yhden työn ja viikonloppuna toisen, niin huomasin että yriiäjyys ei ole itseisarvo. Pahimmillaan mikroyrittäminen huonontaa kansakunnan tilaa ja antaa mahdollisuuden sosiaaliturvan huonontamiseen.

Avainsanat: Kari Vahtolammi, yrittäminen, yrittäjä, yritys


Kommentit

13.10.2015 8.54  Ahti P

On kylläkin niin, että yritys joka ei saa strarttirahaa ja jonka yrittäjä on yhteiskunnan oikeuksien ulkopuolella, eikä valtiokaan elätä, niin miten ihmeessä tällainen mikroyrittäjyys huonontaa yhteiskuntaa? Se että sosiaaliturva huononee hänen takiaan on hyvin kaukaa haettu ja jos huononee, niin yhteiskunnan kulut siitä vain pienenevät. Yrittäminen on aina hyvästä yhteiskunnalle suhteessa sosiaaliturvan käyttöön!

22.10.2015 11.39  Kari

Ahti P.

Suosittelen lukemaan tuon linkitetyn Vatt:n tekstin. Siellä sanotaan aika suoraan se, että yrittäjyys ei ole se hopealuoti hyvään tulevaisuuteen. Vaan se, että on työllistävää yrittäjyyttä.

Ja samassa Vatt:n paperissa taidetaan sanoa, että mikroyrittäjyydessä siirretään sosiaaliturva yhteiskunnan harteilta yrittäjän harteille.

Eli yrittäjyyttä ei pidä ihannoida vaan työllistävää yrittäjyyttä.

Kuhan sanoin, Kari :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini