Blogin arkisto

Innostamisen ABC osa 1/2

Share |

Perjantai 19.7.2019 - Juha Ahola


juhaahola.jpgKannusta ja kehu! Positiivinen toimii paremmin kuin negatiivinen. Ei keppiä, vaan kannustusta ja kehua! Kannusta onnistumisiin, kehu onnistumisista. "Kannustus oikeaan aikaan saa miehen juoksemaan vuorokauden".

Vedä! Ihmiset innostuvat esimerkistä. Kun on esimerkillisesti innostunut, innostaa samalla toisia – ainakin niitä, jotka ovat halukkaita innostumaan. Ei kannata lannistua siitä, etteivät kaikki innostu. Vedä mukaan innostukseesi ne, ketkä on vedettävissä.

Absorboi (="ime") innostusta ja energiaa. Jotta absorptio onnistuu, tulee olla 'oikeanlaisten' ihmisten seurassa. Negatiivisten ja pessimisten ihmisten seurassa energia ja innostus laantuu, kun taas positiivisten ja optimististen ihmisten seurassa voimaantuu.

Emittoi (="säteile") innostusta ja energiaa. Emissio on itsestä kiinni. Kun haluaa jakaa innostustaan ja energiaansa, pitää vain antaa palaa, eikä 'hillitä' itseään. Positiivisena vaikutuksena energisten ihmisten ympärille kertyy energisiä ihmisiä ja synenergiavaikutus kasvaa.

Juha Ahola
Vauhtipyörä.fi

 

Avainsanat: Juha Ahola, esimerkki, innostaminen, innostuminen, johtaminen, innostamisen abc


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini