Blogin arkisto

Käytännön toiminta on asenteiden oikea mittari - kaikkien arvojen uudelleenarviointi

Share |

Perjantai 29.8.2008 klo 15.17 - Pauli Vuorio


Suomessa yrittäjien paperisodan helpottamiseen tähtäävään taisteluun on tulevaan budjettiin tiettävästi varattu naurettavat 200 000 euroa. Vuosittain Suomessa perustetaan noin 30 000 uutta yritystä. Suhde ja käytännön toimet yrittäjyyden tukemiseksi ovat tässä kohtaa itkettävän naurettavia. Hallitus ilmeisesti varaa kuitenkin 10 miljoonaa euroa yksinyrittäjien ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen.

Avainsanat: Yrittäjä, yhteiskunta, byrokratia, työntekijä, konkurssi


Kommentit

2.9.2008 12.45  Myös tätä

On myös aika antaa kommentteja yritysten luottoluokituksien ja luotettavuuden arvioimisen monopolista, joita asiakastieto ja muutamat muut ovat kartellisoineet.

15.8.2011 14.20  Yritysinternet

Eivät ole asenteet oikein vieläkään muuttuneet sitten tämän osuvan artikkelin kirjoittamisen. Yrittäjää pidetään edelleen opportunistisena muiden hyväksikäyttäjänä. Tämähän ei pidä yleisellä tasolla ollenkaan paikkaansa mutta sisällissodan asenteet ovat vielä lujassa...

15.8.2011 14.28  Hevimies

No yksin nykyhallituksen teemoista oli juuri tuon turhan byrogratian karsiminen, tosin en jaksa kyllä uskoa pätkääkään että Suomen uusi sosialisti hallitus pistäisi tikkua ristiin asianeteen.

16.8.2011 15.47  AP

Poliittista liturgiaa vailla ilman käytännön taitoja ja tekoja.Tuo nykyhallituksen teemoista oli juuri tuon turhan byrogratian karsiminen. Ainakin se on hidasta koska byrokraatit vastustaa ja tuo esteitä, niitähän myös nykyhallituksessa ja kaikissa niissä paikoissa missä virkamiehiä vain on.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini