Blogin arkisto

So fucking what?

Share |

Perjantai 26.9.2008 klo 12.18 - Pauli Vuorio


Sarasvuo teki sen taas! Näin antaa ymmärtää ainakin tämän päivän (26.9.2008) Kauppalehdessä julkaistu Kauppalehden toimittajan tekemä juttu. Siis teki mitä? Provosoi, ärsytti ja sai ilmaista mainontaa ja ainakin aiheutti mediakeskustelua.

”- Jos yksittäisiä toistaitoisia jätkiä lähtee, niin so fucking what, Sarasvuo lataa ja syyttää Kauppalehteä hänen rääkkäämisestään”, kirjoittaa Kauppalehti. ”Jos ei ole omassa työssään parhaasta päästä, niin kyllä siinä usko loppuukin.”

Jutun perustana on itse jutun mukaan se, että Trainers Housesta on ottanut lyhyessä ajassa 13 työntekijää lopputilin. Sarasvuon mukaan valmennusliiketoiminnan myynti on kuitenkin syyskuun osalta kasvanut sata prosenttia, koko konsernin myynti on kasvanut ja hän on tappanut SATAMA-brändin.

Kumpi pitää ohjaksia? Ohjaako Sarasvuo mediaa vai ärsyyntyykö Sarasvuo mediasta?

Pauli Vuorio
päätoimittaja

 

Avainsanat: Kauppalehti, Jari Sarasvuo, Sarasvuo Jari, johtaminen, johtaja, provosoi, provosointi, media, Satama, Brändi, Trainer's House, Valmennusliiketoiminta, joukkopako, mediapeli


Kommentit

26.9.2008 13.15  Sarasvuo kuumana

Sarasvuo kuumana otsikoi Kauppalehti etusivulla

26.9.2008 13.43  1

Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta....?

26.9.2008 13.52  JM

Eipä tunnu arvostavan työntekijöitään. On heidät joskus kuitenkin jossain muodossa ottanut töihin.
Kuinkahan pitkällä jänteellä näitä valmennus-kauppoja tehdään?
Epäilen että alustavat neuvottelut on käyty paljon aikaisemmin kuin syyskuussa.
Jos syyskuun myynti on kasvanut 100 % niin siihen on tehty töitä jo paljon aikaisemmin, jolloin tämä tulee näkymään yhtiön tuloksessa vasta paljon myöhemmin.
Minkä taakseen jättää sen edestään löytää...

26.9.2008 14.18  SM

Sisäpiirissä olleen lähteeni mukaan Satamasta on lähtenyt paljon enemmän kuin ko 13 henkeä. Onhan se selvä kun kaksi keskenään täysin erillaista ilmapiiriä ei vaan ole sopinut yhteen millään tasolla.

Satamassa aiemmin ollut positiivisen luottamuksen ilmapiiri on kuulemma kaikonnut ja tilalle tullut "managemeng by excel perkele".

Siinä missä Jarin johtamisopit ja toiminta saa varauksetonta ihailua hänen itse rakentamassan organisaatiossan (Trainers House) aiheuttaa samat metodit yhtälailla hilpeyttä, ärsyyntymistä tai pahempaakin, josta merkkinä ovat mm ko irtisanoutumiset. Amerikkalaiseen business muottiin ei vaan voi muokata aivan kaikkea. Ei edes Sarasvuo

26.9.2008 21.30  Pelottaako

Pelosta on kysymys. Agressiivisuus kumpuaa aina pelosta

29.9.2008 22.04  autoritäärinen suomi on historiaa

Mitä sitten jos henkilökunta vaihtuu jos tulos kasvaa, saattaa olla tervehdyttävää! Sarasvuo on menestynyt tekemällä sitä mitä osaa, niin eiköhän siitä pari pässiäkin voisi ottaa oppia.

30.9.2008 18.26  Toistaitoisten Facebook "vastaisku"

Toistaitoinen, so fucking what!Trainers' Housen toimitusjohtaja Jari Sarasvuo vihastui "median ajojahtiin" ja avautui Kauppalehdessä moittimalla edesmenneen Sataman "joukkopakolaisia" toistaitoisiksi.

? Jos yksittäisiä toistaitoisia jätkiä lähtee, niin so fucking what (=mutta mitä siitä), Sarasvuo sanoi Kauppalehdessä.

Vastineeksi "toistaitoiset jätkät" ovat nyt perustaneet "toistaitoisille" työntekijöille omistetun Facebook-ryhmän Toistaitoinen, so fucking what!

Ryhmään on liittynyt liuta entisiä satamalaisia, muun muassa Fruugossa nykyisin vaikuttava Sami Keinänen ja Fresh Outdoorin kaupalliseksi johtajaksi siirtynyt Herkko Mali.

Publicis Helsingin strategiajohtajaa Jari Aalto-Setälää ei ryhmässä vielä näy eikä myöskään mainostoimiston toimitusjohtaja Kenneth Lindfors ole toistaiseksi vastannut vertaistensa kutsuun.

Näin markkinointi & mainonta saitilla

30.9.2008 18.27  Trainers House oikoo

Konsulttiyhtiö Trainers' House lähetti perjantaina pörssitiedotteen, jossa se tarkentaa yhtiön toimitusjohtajan ja pääomistajan Jari Sarasvuon lehtilausuntoja.

30.9.2008 18.35  Hyvä Jari

KUKAAN EI OO PYSTYNY TEKEMÄÄN SITÄ MITÄ JARI, ETTÄ ANTAA MENNÄ VAAN. HEIKOMMAT PYÖRTYY JA KIRJOTTELEE LEHTIIN

30.9.2008 18.43  Yhtiö oikoo vain liikevoittoa?

Niin, se selvennys tai oikominen tais koskee vain liikevoittoa ?
Vai tietääkö joku, että olis selvennetty tuota so fucking what kommenttia?

Trainer's House selventää toimitusjohtaja Jari Sarasvuon kommentteja.

Sarasvuo toteaa tänään julkaistussa Kauppalehdessä että ?Valmennusliiketoiminnassa, josta pääosa katteestamme tulee, syyskuun myynti on kasvanut sata prosenttia. Myös koko konsernin myynti on kasvanut.?.

Nyt yhtiö tarkentaa, että konsernin myynnillä toimitusjohtaja Sarasvuo on tarkoittanut syyskuun aikana allekirjoitettuja kauppoja, jotka tuloutuvat liikevaihdoksi myöhemmin toisella vuosipuoliskolla ja vuoden 2009 aikana.

"Yhtiö ei ole muuttanut toisen vuosineljänneksen osavuosikatsauksen yhteydessä antamaansa arviota vuoden 2008 liikevoitosta", yhtiö kertoo tiedotteessaan.

"Toisen vuosineljänneksen osavuosikatsauksessa yhtiö on lisäksi arvioinut, että kesälomista johtuen pääosa toisen puolivuotiskauden liikevaihdosta ja -tuloksesta kertyy vuoden viimeisellä neljänneksellä".


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini