Blogin arkisto

Suomi-brändi

Share |

Keskiviikko 29.10.2008 klo 13.01 - Kari Uoti, oikeustieteen tohtori, MBA


Alex Stubb päätti ryhtyä brändäämään Suomea nimekkään mainosveikkojoukon kera. Samalla kaavalla kokoomus on nostanut itsensä tunkkaisesta kypäräpäisten kirkkovaltuustoimagosta raikkaaseen liitoon, missä hurjinta ovat puheenjohtaja Kataisen voitonmerkit tuoppi kädessä. Normaalit ihmisen himot ja halut on raivattu kontrolloidun tekemisen varjoon, meillä on tekemisen meininki!

Mainosmiesten sijaan stuubit voisivat ryhtyä tekoihin. Imagon kannalta hyviä tekoja ei esimerkiksi ole valtion toiminta ihmisoikeusasioissa. Ihmisoikeustuomioistuimeen järjestettiin rehellisen ihmisoikeustuomari Pellonpään sijaan syyttäjä valtakunnansyyttäjävirastosta, joka torpedoi nyt Suomea vastaan esitetyt vaateet lähes järjestään.

On aika vaikea uskoa, että valtakunnansyyttäjänvirastossa uraa tehnyt syyttäjä kykenisi kääntämään valtioideologiaansa ihmisoikeusideologiaksi kovin helposti. Syyttäjä/ihmisoikeustuomari Hirvelä petaa ihmisoikeusvalitusten tappolinjallaan itselleen hyvää pestiä Suomessa kun aika Starsbourgin saleissa on ohi.

Peppe Fryckman esiintyi eilen ohjelmassa, joka käsitteli hänen taivaltaan valtion syleilyssä. Mies oli aika huonossa kunnossa, mikä ei ole outoa 20 vuoden piinaamisen jälkeen.

Fryckmanin aikanaan laillisesti hankkimat varat muuttuivat yli 100 prosenttisesti veroveloiksi ja siitä konkurssipesäksi. Rahat, jotka Peppe aikanaan sai Kouri-kaupoista päätyvät nyt, ei verottajalle, vaan verottajan nimeämille asianajajille, jotka ovat käynnistäneet Peppeä vastaan yli 40 oikeudenkäyntiä.

Mitähän järkeä tässä on? Ja miksi kukaan ei lopeta tällaista hulluuutta, joka ei rajoitu yksin Peppen pesään, vaan aika tavalla laajemmallekin, valtion vihollisiksi valittuihin, joille oikeus on lupaus varhaisesta hautapaikasta.

Lue lisää Kari Uotin blogi-kirjoituksia osoitteessa
www.kariuoticonsulting.fi

Avainsanat: Kari, Uoti, Kari Uoti, brändi, yhteiskunta, talousrikollisuus, kokoomus, Fryckman


Kommentit

30.10.2008 22.18  Kolminkertainen eläköön huuto

Eläköön Suomi oikeusvaltio


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini