Blogin arkisto

Älä hosu, kyllä sä sieltä selviät!

Share |

Tiistai 27.10.2009 - Olli Linjala


Olipa kerran isältä peritty yritys ja siinä ammattinsa osaava yrittäjä. Hän ja yrityksensä pärjäsi hienosti. Yrittäjällä oli upea omakotitalo, uudenkarheana hankittu mersu, huvila, vene ja - meinasi unohtua - myös vaimo, kaksi lasta ja labradorinnoutaja.

Yrittäjä myi korkealaatuisia vaatteita koko perheelle työ- ja vapaa-ajan asusteista hienoimpiin juhlavaatteisiin. Hän työllisti kolme myyjää ja tuntipalkkaisen siivoojan sekä ompelijan. Yhteiskunnan arvostus ja vakaaksi muodostunut yritystoiminta kukoisti sekä toi arvostusta ja turvallisuutta elämään.

Avainsanat: Olli Linjala, kilpailutilanne, selviytyminen, vahvuudet, kielteisyys


Kommentit

27.9.2011 10.43  Hakukoneoptimointi

Hyvä kirjoitus ja varoittava esimerkki paikalleen juuttumisen kohtalokkuudesta. Jos jää toistelemaan, että maailma on epäoikeudenmukainen, on suunta yleensä aina vain alaspäin. Saman kaltainen tilanne on monella yrityksellä markkinoinnissa. Kun vanhat markkinoinnin tavat eivät enää toimi, aletaan halveksia kilpailijoita, jotka ovat oikeasti miettineet mistä asaikkaita kaikkein kustannustehokkaimmin voisi saada. Hakukonemarkkinointi ja hakukoneoptimointi esimerkiksi ovat monella alalla suorastaan lyömättömän tehokkaita tapoja, ainakin näitä verrataan perinteisiin "mennään messuille ja laitetaan puolen sivun lehti-ilmoitus"-strategioihin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini