Blogin arkisto

Keskisuuret yritykset tarjoavat vastavalmistuneille hyviä uramahdollisuuksia

Share |

Tiistai 12.1.2010 klo 10.13 - Kai Nyman


Minkälainen yritys tarjoaa vastavalmistuneelle parhaan ponnistuslaudan urakehitykselle? Yritys, joka tarjoaa parhaan ympäristön yhdelle ei ole optimi toiselle.


Seuraavassa muutamia seikkoja, joita kannattaa työpaikkaa hakiessaan harkita:

Avainsanat: Kai Nyman, urakehitys, työpaikat, uravalinta, työelämä


Kommentit

12.1.2010 18.37  Hevimies

hehe mitä oon työkkärin ilmotuksia katellu nii muutaman vuoden työkokemusta vaaditaan lähes joka paikassa.

12.1.2010 18.51  yritä yritä

Tarviiko sitä uskoa jos vaativat työkokemusta. Siitä vaan haku pälle jos on ammattitaito.Kaikkien ehtojen täyttymättömyys ei ole este valinnalle. Yritä, yritä ja yritä ja sitten kun tekee mieli luovuttaa yritä. Mitään työtä maailmassa ei saa ilmaiseksi.
Tottakai työpaikkailmoituksessa on vaatimuksia.

13.1.2010 13.18  Hevimies

Tjaah kun jossain lukee että edellytämme 3-5v työkokemusta niin kyllä se myös suomeksi sitä tarkoittaa. Työtä kyllä ilmasiks saa helpostikkin mutta palkkatyötä ei niinkään helposti.

13.1.2010 16.08  yritä, yritä

Ei se kaikilla sitä tarkoita. Jos ei muuta työnantaja saa niin ottaa kyllä, jos muut asiat oikein kunnossa. Tekosyynä tuota voi käyttää.
Jollain aloilla on työvoimapula.

13.1.2010 16.31  Hevimies

Hmm miksi sitten vaatia enemmän kuin mitä on tarjolla. Jos kaupassa ei ole kuin skodia ja ladoja niin turhaa sinne on mennä mersua vaatimaan.

13.1.2010 18.20  Rekrytoija

Lähtökohtana on se, että vaatimustaso on riittävä jotta saa tarpeeksi laadukkaita hakijoita. Alasta riippuen.
Suomalaisten yritysten rekrytointi osaaminen ei tiettävästi ole yleisellä tasolla mitään huippuluokkaa. Suuremmat ja paljon rekrytoivat yritykset osaavat yleensä paremmin, pystyvät myös panostamaan siihen rahaa. Tämä ei ole työntekijän työnviihtyvyyden tae, paremmin viihdytään ja ollaan tyytyväisempiä pienemmissä yrityksissä.
Näin yleistäen. Monesti ietsitään kuitenkin parasta mahdollista hakijaa joka on saatavissa ja sitä ei tiedetä tai osata ennakoida etukäteen, miten hakuja tulee.

15.1.2010 14.22  Tekijälle töitä riittää

Kyllähän tekijälle töitä riittää, se tekee ne työt sitten vaikka itselleen eli on yrittäjä vaikka sitten titteli olis mikä

18.1.2010 14.54  Oskari Opiskelija

"Vastavalmistuneilla" tarkoitetaan useimmiten 3-5 vuotta alalla hulluna hommia paiskinutta. Vastavalmistuneiden töihin on kymmenen alan konkaria hakemassa, joten ei mitään mahdollisuuksia. Nykyään ei moniin firmoihin oteta edes orjatyövoimaksi eli harjoittelijaksi.

18.1.2010 15.52  Joltain aloilta saa paljon paremmin töitä kuin toisilta

Myyntialalta ja palvelualoilta saa töitä jos on taitoja tai potentiaalisia taitoja.Myös uralla eteneminen on mahdollista melko nopeasti.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini