Blogin arkisto

Naamakirja

Share |

Perjantai 28.1.2011 - Kari Uoti


Sosiaalinen media on must, jokaisen pitää olla Facebookissa näyttämässä naamaansa, kertomassa kuulumisiaan, kommentoimassa toisten kuvia ja kuulumisia, olemassa sosiaalisia, verkostoitumassa.

Naamakirjan kaverimäärä kertoo oletko joku vai pelkkä luuseri, jolla ei ole edes kavereita. Kohta naamakirja tarjoaa palvelua, jossa surkimukset saavat ostaa itselleen kavereita, jotta eivät näyttäisi surkimuksilta. Hyvistä nimistä joutuu maksamaan enemmän kuin tavallisista.

Avainsanat: Kari Uoti, sosiaalinen media, Facebook-riippuvuus, virtuaalitodellisuus, nettiyhteisö


Kommentit

28.1.2011 12.22  Hevimies

Hieno päätös, meikäläistä ei facepoopista ole koskaan löytynyt eikä löydy. Arvostan yksityisyyttä ja vapaa aikaani sen verran korkealle ettei kiinosta niitä koko maailmalle luovuttaa.

28.1.2011 12.50  FBFani

Ei pidä kuitenkaan luulla, että asia on ihan kuten kirjoitus väittää. Joillekin Facebook on mahtijuttu, eikä vain hömppää. Ethän edes tiedä, jos et ole siellä?

28.1.2011 13.14  Hevimies

Ei se nyt niin underground juttu ole että siitä ei vois tietää olematta sielä. Kyllä se ainakin microsoftille on mahtijuttu kun ne sen mainontaan tunkee niin paljon fyrkkaa. Ite kirjottelen mieluumin yrittajalinjan foorumille kun raportoin facepooppin kun olen käynyt paskalla ja odotan että tykkääkö joku siitä.

28.1.2011 19.44  FBFani

Facebook muuttuu koko ajan. Kuten kaikki nettipalvelut. Itsekukin päättää mihin niitä käyttää tai on käyttämättä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini