Blogin arkisto

Taloudellisen suojan periaatteet

Share |

Maanantai 9.5.2011 - Jaakko Savolainen


Meille tavallisille ihmisille tarjotaan viihdettä! Eräs pankki neuvoo asiakkaitaan laittamaan taloutensa tasapainoon. Tasapaino, he mainostavat, on hämmentävän näköinen viritys, jossa yhdellä kulmalla sojottavan asunnon päälle on ladattu huteran näköinen kyhäelmä. Asunto, suksi, auto ja jopa tuttipullo killuvat sen näköisinä, että Newtonin laki vetovoimasta ei päde niihin.

Avainsanat: Jaakko Savolainen, pankki, talous, tasapaino


Kommentit

9.5.2011 20.41  Hevimies

4 jos on lainaa ei ole mitään järkeä säästää, parempi lyhennellä lainoja

5 kulutuslainoja ei oteta koska niiden korot on korkeita

6 se on vain tyhmää.....

9.5.2011 22.17  Many many

Miljonääreillä ja miljardööreilläkin on lainoja. Niitä ei kannata lyhynnellä kokonaan pois, vaan sijoittaa. Tämä tietysti edellyttää, että osaa sijoitaa. Sijoittaminen voi myös tarkoittaa omaa yritystoimintaa ja montaa muutakin asiaa kuin vain osakesijoittamista. Nyt on muotia asuntosijoittaminen, mutta kuten kaikki sijoitustoiminta se vaatii taitoa sekin. Lainalla ei siis kannata ostaa mitään tyhmää mikä on tuhlausta vaan sen sijoituksen pitää tuottaa tavalla tai toisella enemmän, kuin lainat maksaa.

10.5.2011 12.19  Hevimies

Tjaah eipä paljon asuntoa kannata näillä hinnoilla sijoitusmielessä ostaa, kohta kupla puhkee eikä siittä saa sen jälkee omiaankaan remontoituna.

10.5.2011 14.11  Asuntosijoittamista?

Asunnolla voi olla hyvät vuokratulot. Yksinkertaisesti jos vuokratulilla maksaa hintaa, niin silloinhan on ok?
Sijainti, sijainti ja sijainti ovat usein se ykkösjuttu. Ja joka tapauksessa mahdollisen arvonlaskunkinjälkeen jää arvoa, ellei sitten hinta suorastaan romahda heti alussa kun laittaa vuokralle.
Tämä sama hyvin yksinkertainen kaava toimii muussakin. Tulot vaan täytyy olla isommat kuin menot.

1.7.2011 16.00  Hakukonemainonta

Hyvä huomio. Lieneekö tämä pankin mainos jonkinlainen freudilainen lipsahdus. Pankithan ylläpitävät yhtä maailman suurimmista illuusioista. USA:n keskuspankin liikkeelle laskemasta rahasta vain n. 10 % on oikeaa rahaa - seteleitä on siis olemassa n. kymmeneosa. Kun asiaks vie säästöjä pankkiin, saa pankki valtuutuksen jälleenlainata tämä summan ja luoda ns. tyhjästä uutta rahaa. Itse odottelen koko järjestelmän romahdusta!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini