Blogin arkisto

Ikuisen elämän mahdollisuus on avautunut nyt kaikille

Share |

Torstai 11.8.2011 - Pauli Vuorio


Sisältö  mahdollisimman monessa paikassa internetissä tai osallistumalla keskusteluihin, blogeihin tai olemalla hakukoneissa ihminen on ensimmäisenä tunnettuna olentona ylittänyt kuolemattomuuden rajan. Fyysinen kuolema ei mitenkään rajoita ihmisen virtuaalista olemista. Hänen profiilinsa voi säilyä ja kommentteja pysyy siihen päivään, kun joku keksii, että enää niistä ei enää pysty hyötyä keräämään. Tai että tiedon tallentumismuoto tai tapa on vanhentunut. Tällöinkin joku voi tehdä sinulle uudelleensyntymisen.

Virtuaalisessa elämässä ihminen voi elää ties kuinka pitkään.

Ennen tarvittiin patsaat tai monumentit.  Nyt monista jälki säilyy, halusi tai ei.

Pauli Vuorio

Avainsanat: Pauli Vuorio, kuolemattomuus, hakukone, internet, verkko, netti


Kommentit

24.8.2011 8.20  Lasse Honkala

Onhan se näin muiden näkökulmasta katsottuna, mutta ei muuta sitä tosiasiaa mihinkään, että ko henkilö itse on kuollut. Eli henkilökohtaisesti virtuaalisen elämän jatkumisella ei ole merkitystä fyysisen kuoleman jälkeen.

11.10.2011 12.42  Tommi Mäkelä

Kuten eräs vanhempieni tuttava sanoi kun häneltä kyseltiin, miten hän haluaa hautajaisensa järjestettävän: "miten minun kuolemani minulle kuuluu". Toisaalta kaikki internetiin lisätyt kirjoitukset ja esim. Youtuben selaushistoria voivat paljastaa käyttäjätä jälkipolville kaikenlaista mielenkiintoista. Jonkinlainen aikaleima kuolleesta ihmisestä jää siis elämään nettiin. Tämä on hyvin mielenkiintoinen keskustelunaihe.

11.10.2011 13.37  AP

Tosin mitä sen sitten enää väliä, kun on jo kuollut? Ihmset luullee kuitenkin kaikennäköistä jo eläessäkin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini