Blogin arkisto

Ei koske Suomea

Share |

Maanantai 20.8.2012 - Ville Kauppinen


eikoskesuomea.jpg
Valtiovelan kehitys

Suomen bruttokansantuote supistui tilastokeskuksen julkistamien tarkistettujen tietojen mukaan vuonna 2009 kahdeksan prosenttia. Onneksi julkissektori oli kasvanut terveesti 56 %:iin taloudestamme BKT:lla mitaten. Myös asuntomarkkinat reagoivat iloisesti kasvun hidastumiseen, hinnat raketoivat Helsingissä 20 % ja pääkaupunkiseudulla 16 %. Julkissektori työllisti suoraan noin 650 000 ihmistä ja epäsuorasti julkisista tulonsiirroista riippuvaisia on valtaisa määrä. Tässä maassa ei perusteta yhtään yritystä ilman yritystukia, starttirahoja, tekes-tukiaisia ja niin edelleen. Jopa työntekijöiden palkkaukseen on kehitetty tukea tuen päälle. Kun kaikki ovat riippuvaisia julkissektorista, on julkissektorin karsimista turha edes ajatella.

Avainsanat: Ville Kauppinen, bruttokansantuote, talous, kansantalous, markkinat, verotus, velka, valtionvelka


Kommentit

20.8.2012 7.44  Hevimies

Jep ongelma on juurikin siinä että vaikuttamisen mahdollisuutta ei ole, kuin Breivik tyyliin sillä sosialistien kolmenkopla pitää showtaan yllä.

Mitä noihin tukiin tulee niin aivan turhaa tuhlausta on erottaa opintotuet ja työttömyyskorvaukset toisistaan. Yksi yleistuki vaan ja sitä saa jos ei ole töissä. Maksaa enemmän tuo paperin pyöritys kuin itse tuet.

20.8.2012 10.30  Aina on mahdollisuus vaikka se olisikin pieni

Kaikkihan ei ole kiinni eduskunnasta, hallituksesta, eurosta, eikä edes eu:sta mitä ihmisellä on. Ei vaikka media ja politikka antaa entistä enemmän niin ymmärtää.
Itseasiassa selväisimme ilman suurinta osaa mediaa ja politiikkoja oikein hyvin ellemme paremminkin.
Kaikkiin ihmisiin voi vaikuttaa jotenkin.
Kaikkiin asioihin voi vaikuttaa jotenkin.

20.8.2012 22.10  Hevimies

Juu no kaikkiin asioihin vaikuttaminen ei maksa vaivaa


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini