Blogin arkisto

Talous elpyy, jos poliitikot hoitavat tonttinsa

Share |

Maanantai 27.8.2012 - Heikki Ikonen


heikkiikonen.jpgTalousuutiset kautta maailman ovat olleet keväästä alkaen ikäviä, mutta siitä huolimatta osakemarkkinat ovat nousseet yli kaksi kuukautta. Kehitys ei olisi mahdollista ilman taloudellisen ilmapiirin merkittävää vahvistumista – pörssithän heijastavat tulevaa kehitystä, eivät reaaliaikaista tilannetta. Pörssien perusteella ensi talvesta on tulossa odotuksia parempi. Sitä puoltaa myös Kiinan mittava elvytyspaketti.

Avainsanat: Heikki Ikonen, talous, osake, osakemarkkinat, pankkituki, EU, EVM


Kommentit

27.8.2012 9:28  Marko Pietikäinen

Asiassa on yksi iso ongelma. Politiiikot eivät ole hoitaneet ja tuskin hoitavat jatkossakaan tonttiaan, paitsi lyhytjänteisesti omaansa. Että terve!

3.9.2012 11:58  Pete

Eurokriiisiä ei ole hoidettu hyvin mutta joskus poliitikotkin tekevät asioita oikein. Euron pelastamiseksi on tehty niitä juttuja liian hitaasti tosin mutta lopulta sentään. Toivottavasi jatkossakin, olen euron kannalla, ongelmineenkin. Ei se pienessä valuutassa elo niin herkkua ole sekään.

3.9.2012 14:00  Pekka L

Tässä nähdään kuinka syvältä byrokraattinen edustuksellinen demokratia on. Aikaa menee mielettömästi poliittisiin oman edun varmistuksiin, äänteen kalasteluun ja suosion vinkumiseen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini