Blogin arkisto

Kirjoita tälle palstalle!

Share |

Torstai 14.2.2013


Julkaisemme lukijoiden kirjoituksia työ- ja elinkeinoelämästä, taloudesta, yrittämisestä ja niihin liittyvistä aiheista yrittajalinja.fi-palvelun Blogit-osiossa. Palvelussamme on kommentointimahdollisuus, joten kirjoitukset saavat sen kautta suoraakin palautetta.

Tekstin toivottu pituus on 1000–3000 merkkiä. Kirjoita napakasti, ja varusta tekstisi oikealla nimelläsi, sähköpostiosoitteellasi ja nimimerkillä, jos haluat käyttää sellaista.

Yrittäjälinja pidättää itsellään oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta lähetyt kirjoitukset yrittajalinja.fi-palvelussa ja käyttää niitä Yrittäjälinja-lehden toimituksellisissa jutuissa tai Mielipiteitä-osiossa.

Kirjoituksen pääset lähettämään tästä.

Avainsanat: blogi, mielipide, mielipidekirjoitus, kirjoitus


Kommentit

24.8.2009 21.05  Pekka Sahlsten

Mielestäni teidän kannattaisi estää nimettömänä kommentointi, jotta kommentoinnin tasoa saadaan nostettua. Nyt useat kommentit ovat Suomi24-tasoisia höpinöitä, jotka eivät tuo kellekään mitään lisäarvoa.

25.8.2009 9.31  Nimetön

Toisaalta nimettömänä kommentointi tuo enemmän kommentteja ja ala-arvoisia kommetteja on vähän.

15.12.2009 16.58  Pitäkää nykykäytäntö

Päinvastoin kuin Pekka Sahlsten toivoo on mielestäni hienoa, että on foorumi jolla voi kommentoida nimettömästikin, eikä media tai foorumi valitse mitä julkaistaan.Asiattomat kommentit varmaankin poistetaan. Tämä tuskin on foorumi jossa on alaikäisiä yms. kuten suomi24.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini