Blogin arkisto

Tavoitteiden takaa-ajo

Share |

Keskiviikko 14.8.2013 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgÄlykkäät johtajat ymmärtävät että tavoitteiden tavoittelu ja takaa-ajaminen vain niiden itsensä takia ei ole tarkoituksenmukaista tai riittävää.

Organisaation kaikentyyppisten tavoitteiden tavoittelun täytyy aina olla tarkoituksellista, fokusoitua, jatkuvaa, toisinaan myös agressiivista ja periksiantamatonta yhteistoimintaa.

Johtajuuden kannalta tavoitteiden asettaminen ja lopputulokset ovat luonnollisesti tärkeitä, mutta vielä tärkeämpää on se mitä tapahtuu niiden saavuttamisen jälkeen.

Johtajuuden kannalta on lisäksi keskeistä on kyky oppia ja myös poisoppia asetetuista tavoitteista osana itse prosessia, ja kyky erottaa se mitä kannattaa tavoitella siitä mitä ei kannata.

Tämäntyyppisen johtajuuden harjoittelu ja toteuttaminen on puhtaimmillaan hyvää yhteistyötä ja tiimityötä toisten kanssa. Tällöin tavoitteita asetetaan ja saavutetaan oikeita asioita, oikeista syistä ja oikeaan aikaan.

Tavoitteiden takaa-ajo suoritetaan ryhmässä, jolloin laajuuden ansiosta asiat tapahtuvat nopeasti. Tavoitteiden takaa-ajamista ei saa sekoittaa pelkkään tavoitteiden asettamiseen.

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, asenne, itsensä kehittäminen, esimies, johtaja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini