Blogin arkisto

Käytä tietojasi hyödyksesi!

Share |

Keskiviikko 20.11.2013 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgTässä on 7 juttua, jotka voit ottaa käyttöösi heti, ja joiden avulla onnistut huomattavasti varmemmin ja paremmin siinä, mitä ikinä teetkin ja elämässäsi tai liiketoiminnassasi tavoittelet.

1. Anna palaa!

Mikä on se yksi asia, jota haluat kaikkein eniten? Listaa kaikki ne tavat, jotka voivat auttaa sinua halusi saavuttamisessa. Älä suotta jarruttele. Tämän jälkeen valitse näistä kaikkein todennäköisimmin toimiva ja anna palaa!

2. Verkostoidu enemmän!

Tutki tapoja, joiden avulla voit kontaktoitua uusien ihmisten kanssa enemmän - tällaisia voivat olla lähistön verkostoitumistapahtumat, vapaaehtoistyö, tai vaikkapa lastesi harrastukset. Tsekkaa seuraava sinulle sopiva ajankohta ja verkostoidu enemmän!

3. Tee sähköposteista paremmin toimivia!

Ennen kuin seuraavan klikkaat Lähetä-painiketta tarkista viestisi otsikko. Kirjoita otsikollesi kolme uutta versiota, jossa keskityt viestisi vastaanottajan saamaan hyötyyn tai hänen ongelmiinsa, joita ratkaiset. Testaa jokaisen otsikon toimivuutta siten, että kun lähetät viestisi testikohteille vaihdat vain otsikkoa, mutta pidät sisällön samana. Tällöin näet mikä otsikoista tekee sähköposteista paremmin toimivia!

4. Paranna luotettavaa vaikutelmaa!

Voit olla eettisesti hyvä ja täysin rehellinen ihminen, mutta mahdolliset asiakkaasi eivät välttämättä tiedä vielä tätä. Mieti mitä kehon kielesi kertoo - kysy peilin sijasta kavereitasi tai kollegoitasi auttamaan. Kirjoita itsellesi kuusi kehityskohdetta muistiin ja paranna luotettavaa vaikutelmaasi!

5. Ole valmiina toimimaan!

Asiantuntijoiden mukaan paras tapa brandisi suojaamiselle negatiiviselta julkisuudelta on olla valmiina pahimpaan. Listaa kolme pahinta tilannetta, jotka sinua tai yritystäsi voivat kohdata. Kirjoita näihin tilanteisiin sopiva yksinkertainen toiminta- ja viestintäohje ja ole valmiina toimimaan!

6. Aloita vahvasti!

Jos jostain syystä edellisen vuoden lupaukset valuivat pesuvesien mukana viemäriin, tee silti rehellinen arvio niistä jutuista, joita teit tavoitteidesi saavuttamiseksi. Sen sijaan, että luopuisit tavoitteistasi ja antaisit puhtaasti periksi, listaa kolme tapaa, joilla voit jatkaa aloittamallasi polulla ja aloita vuotesi vahvasti!

7. Hengähdä hetken!

Jokainen meistä tarvitsee latausaikaa itselleen. Tämän järjestäminen ei välttämättä ole aina helppoa. Tee näin: Merkitse seuraaville neljälle viikolle kalenteriisi hengähdys- ja hyvinvointiaikaa itsellesi - tällaisia voivat olla hieronnat, kävelyretket luonnossa, tai luomuruokashoppailu lähikeskuksessa, joiden parissa olet irti arjesta ja hengähdät hetken!

+1. Mobilisoi!

Jos yrityksesi ei ole vielä mobiiliystävällinen, annat kilpailijoillesi turhaan etumatkaa. Listaa itsellesi viisi tapaa, joilla älypuhelinten omistajat selviävät verkkosivustostasi voittajina ja mobilisoi yrityksesi!

~ SUCCESS Magazine Joulukuu 2012 ~

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, yrittäjyys, liiketoiminta, vinkit, yrittäjä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini