Blogin arkisto

17 vinkkiä verkostoitumiseen

Keskiviikko 16.7.2014 - Anja Kadziolka

papukaijat.jpg
Eilen kävin Helsingin nuorten yrittäjien (Hyny) ”verkkareissa” eli verkostoitumisbileissä. Täytyy tunnustaa, että siitä on pitkä aika, kun viimeksi olen aktiivisesti verkostoitunut. Lähdin tilaisuuteen uteliaana ja avoimin mielin. Ilman sen suurempia tavoitteita, kuin rentoutua, nähdä tuttuja ja toivoen löytäväni uusia tuttuja.

Joskus ajattelin, että verkostoitumistilaisuuksissa pitäisi olla myyvä, heittää ytimekkäitä hissipuheita ja markkinoida itseään tehokkaasti. Pyrin kertomaan itsestäni niin monelle kuin ehdin ja jakaa niin monta käyntikorttia kuin pystyin. Toiveena oli löytää uusia asiakkaita, olla tehokas, aktiivinen, myyvä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Anja Kadziolka, verkostoituminen, tilaisuus, vinkit

Käytä tietojasi hyödyksesi!

Keskiviikko 20.11.2013 - Pasi Rahikka

pasirahikka.jpgTässä on 7 juttua, jotka voit ottaa käyttöösi heti, ja joiden avulla onnistut huomattavasti varmemmin ja paremmin siinä, mitä ikinä teetkin ja elämässäsi tai liiketoiminnassasi tavoittelet.

1. Anna palaa!

Mikä on se yksi asia, jota haluat kaikkein eniten? Listaa kaikki ne tavat, jotka voivat auttaa sinua halusi saavuttamisessa. Älä suotta jarruttele. Tämän jälkeen valitse näistä kaikkein todennäköisimmin toimiva ja anna palaa!

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pasi Rahikka, yrittäjyys, liiketoiminta, vinkit, yrittäjä