Leikkimässä kokkia?Perjantai 2.5.2014 - Juha Ahola Tuttavani kertoi hiukan hilpeyttä herättävän tarinan. Hän oli käynyt eräällä huoltoasemalla ruokailemassa ja kokki oli tuonut hänelle lehtipihviaterian. "Ovatko nämä teidän annokset einestä"? "Kyllä ovat". "Miksi sinulla on sitten kokin vaatteet päälläsi"? "Jotta tämä näyttäisi edes vähän uskottavalta". Tähänkö sitä ollaan tultu (jo aika päiviä sitten)? Ravintolakokin ammattitutkinnon tms. suorittanut henkilö lämmittelee asiakkaille ruoat mikroaaltouunissa. Mihin tarvitaan ammattiosaamista? Olisiko ok, että listalta olisi saatavilla sellaista ruokaa, jonka kokki valmistaisi aikuisten-oikeesti? Millaisia ajatuksia tämä herättää sinussa? Onko kokemuksia? Juha Ahola |
Avainsanat: Juha Ahola, ammatti, osaaminen |