Blogin arkisto

Toisenlaista johtamista

Share |

Tiistai 30.12.2014 - Kari Vahtolammi


karivahtolammi.jpgMenin vapaaehtoisesti kuuntelemaan luentoa TTY:lle. Luennon aiheena oli raflaava eli Mitä ihmettä Jeesus oikein ajatteli. Ja puhujana oli Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen. Eli Yritysorganisaatiot ja ihmisten johtaminen- kurssilla kuulimme hänen ajatuksiaan menestyvän yrityksen johtamisesta ja rekrytöintiprosessista.

Luennon aihe oli aika raflaava ja myös ensimmäisten kalvojen viittaukset Jeesukseen ja Budhaan. Syy näille kalvoille tuli esille luennon loppupuolella ja hiukan yllättävällä tavalla. Harvoin kuulen kenenkään kyseenalaistavan moraalin perusteita ja onnistuvan siinä. Eli Mikko avasi lähimmäisenrakkauden uudella tavalla.

Avainsanat: Kari Vahtolammi, johtaminen, johtajuus


Kommentit

30.12.2014 18.14  Pauli Vuorio

""Älä kohtele lähimmäistäsi, niinkuin haluat itseäsi kohdeltavan. Vaan kohtele häntä niinkuin hän haluaa itseään kohdeltavan", Mikko Kuitunen"

Idea ei ole mitenkään uusi. Tiettävästi näin on esitetty jo ainakin 1900- luvun alussa. Yritysluennoitsijan olen kuullut käyttävän siteerausta jo ainakin 2000 luvun vaihteessa. Moni on käyttänyt.Kukahan lieneekään alkuperäinen?

Sillä tosin ei niin paljon merkitystä.
Ideat ovat kannatettavia.Elleivät jopa elinehto.

23.1.2015 12.01  Kari

Sama ajatus löytyy myös esim. Rachard Bachin kirjasta Illuusio: Vastahakoisen messiaan seikkailut. Eli tuo ei ole uusi idea, mutta varteenotettava :)

24.1.2015 0.28  FP

Ei kai ideoiden tarvitse olla uusia ollakseen hyviä?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini