Blogin arkisto

Bemaria ostamassa

Share |

Keskiviikko 23.3.2016 - Kari Vahtolammi


karivahtolammi.jpgHiukan pönäkkä toimitusjohtaja meni bemarikauppaan, kierteli, kaarteli ja katseli. Oli kolmesataasarjalaista, pikkuista avomallia ja tummaa isoa farmaria. Ja silmät kiiluen johtaja jäi katselemaan tummaa isoa farmaribemaria, sellaista joka sopii hyvin menestyvän firman pomolle. Urheillinen ja hiukan ylellinen, sellainen pomon auto.

Retein elkein pomo meni myyjän luo ja kysyi, että mitä maksaa ja maksetaanko osissa. Myyjä kertoi hinnan, sopi maksuaikataulun ja lupasi toimittaa ajokin. Kaupasta sovittiin, kättä lyötiin päälle ja avaimet luovutettiin pomon käsiin. Ja samalla tehtiin lippusia ja lappusia, joku niistä meni rekisteröintiin ja toisessa sovittiin osamaksuista.

Avainsanat: Kari Vahtolammi, autokauppa, auto, maksu, maksuhuomautus


Kommentit

23.3.2016 9:05  AP

"Yrittäjä päätti, että kyllä myyjä kerkiää hiukan odottamaan ja jätti laskun maksamatta. "

Taitaa olla keksittyä satua? Kuka tuollaista päättää?

23.3.2016 11:38  Kari

AP: Ehkä kyse on jostain sadusta tai analogiasta. Tarinahan ei ole missään nimessä tosi. Mutta tarinalle voi olla todellisessa elämässä ihan todellinen lähde.

24.3.2016 17:04  AP

Voi olla. Miksi yritysjohtaja? Miksei AY- johtaja tai poliitikko?

27.3.2016 14:50  Kari

Mielestäni se on aivan sama kuka on kyseessä, olkoon yritysjohtaja, ay-jyrä, politiikko tai kuka muu tahansa. Ja kannattaa huomata, että kyse on fiktiivisitä kirjoituksista eli sellaista ajattelua.

30.3.2016 9:43  AP

Samaa fiktiivistä on AY liike käyttänyt mainoksissaan. Että ihan sama. Joopa joo.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini