Blogin arkisto

Skarppaamista, kaventamista ja terävöittämistä

Share |

Keskiviikko 11.5.2016 - Kari Vahtolammi


karivahtolammi.jpgMinulla on kolme blogia: Sekalaista höpinää, Cowboy koodari sekä kerro mulle. Ja minulla on myös paha tapa tutkia kaikkea mahdollista mitä maailmasta löytyy. Ja myös unelma.

Blogien sisältö on hiukan turhan monipuolista ja samaa aihepiiriä käsitellään turhan usein useammissa blogeissa. Ja siksi minulla on unelma. Yksinkertainen sellainen, hyvin yksinkertainen. Eli olen päättänyt kaventaa kaikkien kolmen blogin sisältöä.

Suurin murheeni on se, että kahdella ensimmäisellä on kohtuullisen hyvin lukijoita ja siksi niiden sisältöjen muuttaminen radikaalisti on hankalaa. Mieluiten muuttaisin Sekalaista höpinää- blogin omaksi henkilökohtaiseksi blogiksi. Ja ihan vain siksi, että julkaisen sitä nimeni omaavalla domainilla. Mutta se olisi tässä vaiheessa hiukan liian suuri muutos.

Eli siksi Kerro mulle- blogista tulee oma henkilökohtainen blogi. Sellainen, jossa julkaisen mielipiteeni maailman menosta. Mielipiteitä, pohdin asenteita ja keskityn päivän polttaviin asioihin.

Tästä Sekalaista Höpinää- blogista tulee blogi, joka tulevaisuudessa keskittyy asiantuntijuuteen, ajanhallintaan, johtamiseen ja tuotannon tehostamiseen. Eli Sekalaista höpinää jää edelleen ns. asiantuntijablogiksi. Ja siellä käsittelen asioita, joita pyrin opiskelemaan ja hyödyntämään sitä kautta löytyviä uusia tietoja ja taitoja.

Cowboy Koodarissa kirjoitan ITC- maailman asioista. Saatan seurata tekniikkaa hyvin läheltä ja pohtia ohjelmistosuunnittelun ongelmia. Sekä suurella todennäköisyydellä otan kantaa erilaisiin ohjelmistosuunnittelumenetelmiin. Eli siellä pysyn nörttimaailmassa.

Kuukauden vaihteen jälkeen alan noudattamaan tiukemmin tuota jakoa. Ja uskoisin, että blogien sisällöt erityvät ja muille kuin nörteille on mukavempaa lukea tätä blogia. Ja nörttien on taasen helpompi hakea tietoa tuolta Cowboy Koodarista.

Haaveilen vielä neljännestä blogista. Jos sellainen tulee, niin se keskittyy valokuvaukseen ja kuvien manipulointiin. Mutta tuo on vielä tulevaisuuden haave.

Tälläistä tänään, Kari…

Kari Vahtolammi
Kirjoittaja on hiukan yli viisikymppinen yrittämisestä, opiskelusta (TTY) ja psykologiasta kiinnostunut it-alan ammattilainen.

www.karivahtolammi.com

Avainsanat: Kari Vahtolammi, blogi, kirjoittaminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini