Blogin arkisto

Mitä on asenne?

Share |

Lauantai 1.10.2016 - Pauli Vuorio


paulivuorio_blogi.jpgTärkein tekijä menestyksessä on asenne. Carnegie instituutin tutkimukseen, jossa haastateltiin yli 300.000 ihmistä eri aloilta, perustuen tiedon osuus on 7,5 %, taidon 7,5 % ja asenteen osuus menestystekijänä on 85 %.

Yritysten ja organisaatioiden suurin käyttämätön voimavara on useiden, ympäri maailmaa tehtyjen tutkimusten perusteella henkilökunnan osaamisen vajaakäyttö, jonka syynä on tekemisen asenteen,  motivaation ja halun kantaa itsenäisesti vastuuta, matala taso.

Avainsanat: Pauli Vuorio, asenne, myynti, myyjä, myyntityö


Kommentit

24.2.2016 19.51  Katja S

Luin tätä tänään töissä tauolla. Asenne on ollut asia, joka on viimepäivinä ollut itsellä mielessä. Se on nimittäin sitä, jota työssäni vaaditaan, tai ainakin toivotaan.

Asenne on kuitenkin aika laaja käsite. Sen lisäksi on olemassa hyvä ja huonoasenne, josta kummatkin vaikuttavat tulokseen, vaikka sitä ei edes työkseen myisi.

Asenteesta voi saada myös energiaa, ihan oikeasti. Tänään sain 25 ei vastausta aikalailla putkeen. Mutta, sen sijaan, että olisin ajatellut epäonnistuvani, onnittelin itseäni. En siksi, että sain 25 ei vastausta, vaan koska jatkoin siltikin varnmana, että sieltä tulee se kyllä vastaus.

Asioihin voi asennoitua haasteina tai sitten ylitsepääsemättöminä etseinä. Ero on vain siinä, että se ylitsepääsemätön estekkin katoaa, kun uskaltaa vain yrittää, epäonnistumisenkin uhalla :)

Liippaa myös toista tällä viikolal lukemaani kirjoitustasti/linkkiäsi myynnistä. Ja nämä molemmat kuuluvat mun mielestä aiak tiivistti yhteen - minusta.

25.2.2016 9.40  Ahti P

Ihmiset joilla on asenteessa todella korjattavaa eivät ikinä tunnista eivätkä yleensä edes myönnä sitä.

3.3.2016 2.59  MK

Hyviä ja fiksuja sanoja. Kiitos tästä :)

4.3.2016 0.06  Yrittäjä

Hieno kirjoitus.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini