Blogin arkisto

Kivat sulle ja ei väkisin

Perjantai 11.12.2009 - Kirsi Kyllönen

Tiedän - aihe on kaluttu moneen kertaan, mutta nyt on kerta kaikkiaan pakko purkautua aiheesta puhelinmyynnin ja -työskentelyn kultainen käytös.

Itsekin työskentelen puheammatissa, toimittajana, ja satun toki toisinaan soittamaan haastateltavalleni niin sanotusti väärään aikaan. En tietenkään ennalta sovittua haastattelua tehdessäni, vaan sen ajankohtaa sopiessani. Satojen ellei tuhansien juttujen kokemuksella välillä vastaajan päästä kuuluu ärräpäitä, joskus sammallustakin ja onpa korvat ainakin kertaalleen punoittaneet ihan haistattelustakin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kirsi Kyllönen, puhelinmyynti, asiakaspalvelu

Mikä yrittäjyydessä pelottaa?

Keskiviikko 10.12.2008 klo 8.00 - Kirsi Kyllönen

Olen useasti miettinyt yrittäjäksi ryhtymistä itsekin, mutta kynnys on vielä liian korkea. Miksikö? Toki monet käytännön asiat pohdituttavat; osaanko hinnoitella itseni oikein, löytäisinkö riittävästi asiakkaita, mitä pitää huomioida verotuskäytännössä ja mistä saan alkupääoman monen monituisen muun asian lisäksi? Entä toimitilat, työvälineet - miten osaan huomioida kaikki tarvittavat investoinnit ja laskea budjetin oikein? Osaanko oikeasti hahmottaa kokonaisuuden ja onko minulla realistisia mahdollisuuksia yrittäjäksi?

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Kirsi Kyllönen, yrittäminen, yrittäjä, yritys, asenne, toimittaja

Jokaisessa yrittäjässä pitäisi asua pieni toimittaja

Maanantai 24.11.2008 klo 9.51 - Kirsi Kyllönen

Arlan aikanaan lanseeraaman sloganin "jokaisessa meissä asuu pieni lehmä" voisi mielestäni muotoilla yritysmaailmaa ajatellen muotoon "jokaisessa yrittäjässä pitäisi asua pieni toimittaja". Perustelen väitteeni omaan toimittaja-identiteettiini pohjautuen.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Kirsi Kyllönen, yrittäminen, yrittäjä, yritys, asenne, toimittaja