Blogin arkisto

Sir Richard Bransoninin resepti menestykseen: keskity intohimoosi, älä mieti liikaa rahaa

Torstai 27.9.2012 - Heikki Ikonen

nbf_richardbranson.jpg

Nordic Business Forumin tähtivieras kokee olevansa taiteilija: hän toteuttaa rakastamansa suunnitelmat kuin maalaisi taulun. Kuva: Nordic Business Forum/ Paula Ojansuu

Loppuunmyydyn Nordic Business Forumin supertähti oli tänä vuonna monialayrittäjä ja miljardööri Sir Richard Branson, joka esiintyi tapahtuman päätteeksi perjantaina. Bransonin aloitti erikoisen uransa tyhjästä, myymällä levyjä. Alasta tuntumaa saatuaan musiikista innostunut nuorukainen perusti Virginia-levymerkin. Se lähti lentoon Bransonin napattua talliinsa nuoren Mike Oldfieldin, jonka Tubular Bells ei muille kelvannut. Hiukan myöhemmin Virginiaa siivitti Sex Pistols.

Lue lisää »

4 kommenttia . Avainsanat: Heikki Ikonen, nbf, Nordic Business Forum, Richard Branson, Jari Sarasvuo, seminaari

Richard Bransonilta oppia johtamiseen

Perjantai 11.11.2011 - Ville Saarikalle

Tiedätkö Richard Bransonin? Kukapa ei tietäisi! Brittiläinen liikemies on todellinen yrittäjyyden ruumiillistuma. Tämä kuusikymppinen britti aloitteli bisneksiään noin 40 vuotta sitten omalla lehdellä ja postimyyntilevy-yhtiöllä, joka kasvoi myöhemmin levykauppaketjuksi nimeltä Virgin Megastores. Bransonin imperiumi on nykyisin valtava: lentomatkailua, avaruusmatkailua, junaliikennettä, terveydenhuoltoa, rahoitusta, F1-talli, viihdettä jne. Surkeasta koulumenestyksestään huolimatta on Branson Forbesin mukaan hankkinut itselleen muhkean, yli neljän miljardin dollarin varallisuuden yrittäjyydellä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ville Saarikalle, Richard Branson, johtaminen, yrittäjyys, kannustus, kiitos