Blogin arkisto

Mitä yhteistä on leirinuotiolla ja sisältömarkkinoinnilla

Share |

Keskiviikko 1.5.2013 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgHyvää huomenta vain!! Tänään mennään vesilinjalla. Olen 30 päivän puhdistuksella, ja se tarkoittaa sitä, että ei kahvia, eikä teetä. Ja wau mikä ero! Kofeiinipäänsäryt olivat suhteellisen kivuliaita alussa, mutta nyt olen päässyt niistä jo ylitse. Entä sinä, mitä kuuluu?

Kun olin nuorempi olin partiossa ja lippukuntani oli tosi aktiivinen. Teimme paljon kaikkia ulkojuttuja ja opin miten meloa ja kiipeillä vuorilla, miten tehdään solmuja ja suunnistetaan. Olennainen osa tätä kokemista oli leirinuotiolla. Oletko sinä ollut koskaan leirinuotiolla, tiedätkö mistä puhun?

Avainsanat: Pasi Rahikka, markkinointi, sisältö, sisältömarkkinointi


Kommentit

2.5.2013 22.55  Juha Ahola

Hyvä kirjoitus!

Vedätänpä keskustelua takaisin päin vielä tuohon leirinuotiolle. Oletko, Pasi, perehtynyt Campfiretalkiin? Oheisen linkin takaa löytyy aiheesta kohtuullisen kattavasti asiaa. :)

https://lirias.hubrussel.be/bitstream/123456789/5419/1/Lambrechts,%20Bouwen,%20Grieten,%20Huybrechts%20%26%20Schein_AMLE_2011.pdf

Leiritulen ääressä ihmisen on helpompi rauhoittua ja avata mieltään (lue myös avautua). Stereotyyppinen väitteeni on se, että miehet eivät ole parisuhteessa parhaimmillaan/luonnollisimmillaan keskustelemassa keittiön pöydän äärellä kasvot vastatusten mentaliteetilla "meidän pitää keskustella". Sohvan äärellä telkkari on sopiva turvasatama, jonne katsetta voi heittää ja ajatella ääneen. Tietysti tässä on se ongelma, että jos vuorovaikutus ei ole aktiivista (toinen ei kuuntele tms.), mutta parhaimmillaan toimii.

Toisekseen parisuhteessa hyvät ja syvälliset keskustelut voi saada aikaan yönhämärissä sängyllä maatessaan. Tilanne rauhoittuu, olo on kuin nuotion äärellä. Arkinen hulinä ja hälinä poissa. Olosuhteilla on suuri merkitys.

Campfiretalk on oikeasti vahvasti tutkittua asiaa. Äskeinen vain keittiöpsykologiaani perustuvaa mutu-tuntumaa. Toivottavasti se kuitenkin avaa joitakin reseptoreita.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini