Blogin arkisto

Olitko laihdutuskuurilla tai tipattomalla tammikuulla? Kosahtiko?!

Share |

Perjantai 31.5.2013 - Juha Ahola


juhaahola.jpgMiten muutoksesta saisi pysyvän? Jos päätit vähentää alkoholin käyttöä, lopettaa tupakoinnin, alkaa käydä lenkillä 4 kertaa viikossa, alkaa käydä kuntosalilla tai alkaa syödä terveellisemmin, oletko vielä kaidalla polulla?

Ohessa Sarasvuon kuuden kohdan ohjelma, jolla voit muuttaa mitä tahansa elämässäsi.

Avainsanat: Juha Ahola, asenne ratkaisee, itsensä kehittäminen


Kommentit

7.6.2013 22.56  Sami Haanpää

Tuossa jutussa oli kohta: "hanki syy muuttua" se on ainakin omalla kohdallani ollut ratkaiseva juttu vaikkapa röökin poltosta luopumisen tiellä.
Minulla meni niin että en pystynyt lopettamaan röökaamista.Niinpä hankin sitten kovalla polttamisella sen riittävän syyn. Vedin niin paljon että en enää vaan pystynyt kunnolla hengittämään, en sen jälkeen ole luvannut kellekään että en polta tai en sano että olisin lopettanut, en vaan tänään polta ja sitä on nyt jatkunut jo vuosia. Voi olla että poltan jo huomenna askin norttia, mutta en Tänään.

Itselläni ei ainakaan toimi mitkään muille tehdyt lupaukset, vaan aina on pitänyt tulla mitta täyteen ennen kuin muutos on alkanut kelvata ja ennenkaikkea niin että muutos on ollut kestävää. Se ettei esim dietin jälkeen ole kilot pysyneet kurissa on itselläni seurausta siitä etten ole ollut dietillä oikeista syistä, vaan esim siksi että olen tehnyt sen ostaakseni hyväksynnän lippua joltain yleisöltä jota ei oikeasti ole edes olemassa, ja kun en sitä tietenkään ole saanut olen palannut vanhoihin tottumuksiini, tekosyynä esim. se ajatus että kun syö riittävästi enemmän kuin kuluttaa ja treenaa painoilla, kasvaa lihaset paremmin ja penkistä menee enemmän tms :) siinä sitten pallomahana ja ehkä hiukan vahvempana ihmettelee ja harmittelee kun ei omia varpaitaan näe, paitsi oikein
kurkottamalla. No nyt olen taas dietillä, syön noin 7 kertaa päivässä ja käyn salilla ja lajitreeneissä, kuten olen koko ajan käynyt silloinkin kun en dietannut ja motiivina on tällä kertaa että kuorsaus loppuu ja olisi hyvä ja kevyt olla, eikä kyllä haittaisi vaikka näyttäisin siten hiukan paremmalta. Oikeita tai vääriä keinoja ja syitä, kukapa näistä tietää, sittenhän tuon näkee, mutta enpä lupaile kellekään mitään, huomenna voin jo syödä lihapiirakkaa kuudella nakillä jos ei syyt tavoitteen saavuttamiseksi riitäkään, mutta en Tänään!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini