Blogin arkisto

Itellan tappolistalla?

Perjantai 30.10.2009 klo 9.00 - Kari Hannunen

Lokakuun puolen välin tienoilla saimme lukea lehdistä, että Viestintävirasto ja Itella eli entinen Suomen Posti ovat tukkanuottasilla kirjelähetysten taksoista. Viestintävirasto on sitä mieltä, että Itellan kirjetaksoissa on 25 prosenttia ilmaa ja että se pitäisi pikimmiten puhaltaa hinnoista pois. Johon Itella, että "okei, mutta siinä tapauksessa joudumme korottamaan sanomalehtien ja suoramarkkinointipostin jakeluhintoja radikaalisti, ehkä jopa 30 prosenttia".

Haloo, ketä kiinnostaa? Monia, muun muassa minua.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Kari Hannunen, Itella, posti, postitus, lehtiala, monopoli, hinnat

Tuhat ja yksi reklamaatiota Postin (Itellan) toiminnasta

Perjantai 28.8.2009 klo 13.53 - Ahti M Pontinen

Nostamme muutamia aikaisemmin sivustollamme julkaistuja kirjoituksia uudelleen kommentoitaviksi niiden ajankohtaisen teeman takia. Osallistu keskusteluun ja ota kantaa! 

Postin toiminta tuntuu ainakin laadun osalta olevan menossa hitaasti mutta varmasti alaspäin. Kyse ei ole yksittäistapauksista, vaan suuntaus on jatkunut jo pitkään.

Lue lisää »

34 kommenttia . Avainsanat: Ahti Pontinen, Itella, Posti, postin toiminta, jakelu, kirjeet, postin palvelu, palvelut, Postiin ei voi enää luottaa, ryhmäjakelu

Ei nimi postia pahenna

Maanantai 25.5.2009 klo 8.00 - Liisa Seppälä

Vai pahensiko? Vuoteen 1990 asti posti kulki, kunhan vain kusti polki. Tuolloin Posti-Tele muuttui liikelaitokseksi, jonka taloudenpito irrotettiin valtion ja tulo- ja menoarviosta. Kustin vauhti taisi tällöin hieman hidastua ja ruostetta ketjuihin alkoi ilmaantua enemmänkin vuoden 2001 myötä, kun Suomen Postista tuli julkinen osakeyhtiö.

Vuoden 2007 nimenmuutoksen jälkeen tuntuu usko postinjakelun toimivuuteen melkoisesti romahtaneen. Itella taisi sysätä Kustin pyörän pöpelikköön.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Posti, Itella, luottamus, mielikuvat, huono kokemus, postitus