Blogin arkisto

Bloggaamisen lyhyt oppimäärä

Tiistai 1.9.2015 - Kari Vahtolammi

karivahtolammi.jpgYhä useammin sosiaainen media alkaa kuulumaan eri työntekijöiden työnkuvaan. Ja aika usein bloggaaminen on ensimmäinen työkalu sosiaaliseen mediaan tutustuttaessa. Bloggaaminen voi olla muutakin kuin pelkkää asioiden viestintää ja blogia voi hyödyntää muutenkin kuin vain kirjoitusten alustana.

Mutta tällä kerralla käydään läpi vain lyhyt oppimäärä bloggaamisesta. Vaikkakin Katleena Kortesuo ehdottelee bloggaamiselle ammattitutkintoa, niin lyhyemmälläkin oppimäärällä pääsee liikeelle.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kari Vahtolammi, bloggaus, blogi, sosiaalinen media, kirjoittaminen, viestintä

Verkkosivujen suunnittelu 7 vinkkiä

Keskiviikko 9.7.2014 - Anja Kadziolka

nimet.jpg
Verkkosivujen suunnittelu on jossain vaiheessa jokaisen yrittäjän työlistalla. Tiesitkö, että nykyään sivut voi rakentaa todella helposti itse, eikä siihen tarvitse käyttää useita kuukausia tai jopa vuosia ja tuhansia euroja? Ja että sinun tarvitse jatkaa maksamista vuosi vuodelta uudestaan ja uudestaan?

Ensimmäiset sivuni koodasin itse.

Joidenkin täytyy oppia asiat itse, kantapään kautta. Niin minunkin. Ensimmäiset sivuni koodasin itse. En ole mikään ”nörtti”, joten arvaat varmasti, että aikaa tuhraantui eikä lopputulos ollut kehuttava.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Anja Kadziolka, verkkosivut, bloggaus, verkkostrategia